Forumet - Spioneri inom familjen!

Spioneri inom familjen!

537 0 45
Hej!

Personen har kontroll över routern, och har klagat på att jag stänger av min dator alldeles för sent om nätterna. Han har alltså, som jag förstått det hela, sett när min dator stängs av eftersom min IP-Adress inte längre är uppkopplad till routern?

Min fråga är då följande:

Kan personen se vilka hemsidor jag har varit/är inne på? Hur är det med mail och andra saker som skrivs?

Tack för en snabb respons!

Mvh Realisten

Spana också in:

appropå spioneri inom familjen så var jag inne på min mammas dator häromdan, och när jag skulle söka på google så kom de typ 10 senaste sökningarna upp. Det stod hardcore porn. [cry] Nu blev jag äcklad men nyfiken och kollade hennes historik, och där fanns ca 10 videos hon kollat på ifrån en rätt så grov porrsida...
Realisten:

Kan personen se vilka hemsidor jag har varit/är inne på? Hur är det med mail och andra saker som skrivs?


Tror ej det. Varför skulle annars freakiga föräldrar installera en hemlig key logger på deras stackars ovetandes barns datorer?

Vet dock inte säkert. Men kan inte se vad mina vänner är inne på när de använder sig av min router.
Les voleurs:

appropå spioneri inom familjen så var jag inne på min mammas dator häromdan, och när jag skulle söka på google så kom de typ 10 senaste sökningarna upp. Det stod hardcore porn. [cry]


Det måste kännas lite sådär. [shake]

Men samtidigt kan jag känna en viss glädje över att det fortfarande finns folk som googlar fram sin porr och inte gör som de flesta andra idag och bara går in på någon youtube-liknande sida för att hitta vad de söker.
stereo total:

Jo. Men det finns ju fortfarande något som kallas för integritet och förtroende, och det är väldigt viktigt för mig.


Jo, det är sant [smile] Men jag har inte så himla mycket att dölja, och finner det ganska så underhållande ändå. Som sagt, han förlorar mest på det.