Forumet - Spök Historijan

Spök Historijan

1305 0 24
Spök Historijan

De va en gång dem två spöken som bode på ett spök slott. Dem bägge hadde bott där i tusen år minst och ingen visste vad dem hete, för dem hade glömt bort de, sen kom de en familj och skulle bo där men spökena ville dem skulle dö, så dem tog fram en kniv och en svärd och skjutade dem emot en person men den personen var as snabb och tog en jätte sjöld som en riddare!! Och duckade ner. Sän blev spöckena hel för bluffade, dem sa till varandera att dem miss lycades med dödda människerna, och människerna hån skrattade så spökena blev jätte ledsen åh flyttade till ett annat slot.

De va allt jag orkar skriva nu fortsätter senare....

Spana också in:

OF 5:

[smile]


S3ON:

[bigsmile]


Jag skitter i er ni är inte bra till nån ting. Sän om spök historien fort sätter så är de att spökena gjorde själv mord för dem hatar alla och tycker de är fell, och människerna blev jätte dåliga sjuka och gjorde själv mord för dem tog sjölden emot spökena när spökena ville döda dem.
Du har bara hittat på all ting utan att de är på riktigt, säger dem spöken till en människan som dem försökte dödda innan. Och människan tar sin jätte sjöld och slänger den i soperna ibland allt skräpet och alla mat räster som har ligget i där och försöker ruttna sitt snabbaste för och slippa att leva merra, och för dem hatar dem människer och dem spöken, och en del små kryp, råtter och kaker lacker som fanns där i för ingen hadde kommit ehåg och tomma soperna ändå sedan dem förra bodde där ockh de va säcert jätte långe sen. Spännande fortsättning. Spökena säger okej, vi säger till dem att vi inte ska dödda dem men sän så gör vi dä i smyg, när dem sovver ir har nyss varit ute med hungd prommenader så dem hadde glömd bort oss spöken. Och det säger dem ockhså.
-Vi ska inte dödda er människer hälsningar från oss spökena
-Ockej de va jätte roligt och vetta.
-Ja så ni behöver inte ha någon mer skydd med sköld och vi kan ju ta alla era sjöldar och armor skydder som finns i skatt kisterna och på vinden här på slotten för vi ska gå på masskerad sennare.
-Visst varesegoda, dem kan ni ju ta nu. Nu behöver inte vi längre tänka på att skydda oss emot spöken så vi kan ha de roligare nu istället för och akta oss.
-Pressis...

Dem spökena var jätte nöjda att dem hade lurat människerna och tagit alla deras skydder, så nu var dem as enkla att dödda.