Forumet - spökar det...?

spökar det...?

113 0 9
Hej :) jag är en tjej på 13, jag undrar om de gör det? eller vad tycker ni?
De känns flera tecken på att det är så, ett var att igår la jag mej samtidigt som ALLA i min familj och satte min mobil på laddning, när jag vakna imorse låg min mobil brevid mej i min säng ?! och ingen har lixom lagt den där ;s, sen när jag var hemma själv för 3 veckor sen så PRECIS när jag skulle gå in i mitt rum rasade en hylla ner i min garderob.
Och sen har jag hört lite från nedervåningen, och iförrgår så sov jag med mitt block under kudden för jag brukar skriva av mej där HAHA, sen när jag vaknade igår la jag blocket på mitt skrivbord, sen när jag kom hem från skolan så stog de : jag hatar (säger inte namn), ska säga de till han jag är kär i ska göra slut med ***
och jag har INTE skrivit de, har inte haft nån kompis hos mej på nån vecka och min syrra svor på gud och allt att hon inte hade skrivit de, och ingen av mina föräldrar skulle skriva de!
Och de händer sånna småsaker som är läskiga då o då.. är de spöke eller nått?...
lenne1234:

spöke


lenne1234:

min syrra svor på gud och allt att hon inte hade skrivit de


spöken för mig är bar vita skynken med tre hål i. andar låter bättre på nåt sätt tycker jag.
de kan va svårt att säga för du kan ha gjort saker själv som det med din mobil kan du ha gjort i sömnen. och även om man får in syster eller bror att svära på att dem inte gjort nåt så förblir dem alltid syskon.
Är de ett gammalt hus du bor i?

Spana också in: