Forumet - Spöken, ungdomspsyk, osv osv.

Spöken, ungdomspsyk, osv osv.

1011 0 18
Idag var jag och några kompisar busiga och åkte till ett övergivet ställe i Lund för att ta några foton. Det var ett gammalt barn och ungdomspsyk som är övergivet och igenbommat. Ligger också i ett område som är ganska känt för att ha varit och är iofs fortfarande ett psykställe, ungefär. Jag har iaf nog aldrig varit så rädd och känt sånt obehag som då. Det var precis som man kände alla dessa ungdomas närvaro, dess panik och gråt, ungefär. Det var precis som att de bara bestämt sig en dag för att lämna stället, kanyler,sprutor, journaler, disk, mat, m.m låg fortfarande kvar. I källaren var vi aldrig i men fick höra att där finns en sorts pool som de fyllde med is och stoppade i ungdomarna i för att 'lugna ner' dem. Där var ett förhörsrum, sådant där man kan se dem igenom en glasruta. Ett vääldigt obehagligt ställe.

Tänkte höra om ni har några liknande historer?
Fast egentligen gjorde jag mest tråden bara för att få det ut ur mig, wuuah:s

Spana också in:

låter najs, skulle också vilja åka dit.

finns ett ställe på gotland. martebo. där det visar sig ett ljusklot som åker i luften. svårt att förklara, sök på google för bättre förklaring. åkte dit med en kompis som redan har sätt det, på vägen dit åkte vi förbi två helt öde hus och det var sensommar, så det var kolsvart ute. innan ljuset visar sig brukar korna låta och den långa stigen leder liksom ingenstans. men det är på den här stigen som man kan se ljuset, och på sidorna är det en tät skog. vi satt i bilen ett tag men vi såg inget, så vi åkte hem. men jag ska minsann åka dit nästa gång jag är på gotland.
fan vad svårt de var att förklara. men kolla in www.paranormal.nu
Det spökar på Danvikshem. Jag har jobbat där sommaren 2008 och har själv bevittnat konstigheter.. Verksamheten Danviks Hospital har börjat på 1500 talet, men själva slottet ombygdes vid flera tillfällen. Danvikshem har varit ett sjukhus, ett dårhus senare och nu är det ett äldreboende. Om det spökar ngnstans så är det på Danvikshem, Människor har dött där nästan dagligen under 500 år!
Danviksem har ju blivit moderniserad men skalet är fortfarande gammalt. T.ex så har de en jättegammal hiss som ser ganska otäckt ut. Den används dagligen av personalen. Hur som helst under min tid där hände det att hissen åkte upp till tredje våningen och stannade där helt av sig själv. jag har även varit med om att lamporna slocknade, skrivaren sattes igång utan anledning osv. Inget man läger märke till om man inte tänker på det egentligen. Personalen som hade jobbat där sen länge berättade om att äldre brukade klaga på oväsen i rummen ovan och att de ibland såg främande människor stå i rummet fast det inte var någon där egentligen. Danviksem har sin egen kyrka och det sägs att man kan se en vitklädd brud vid altaret. Man kan ju skylla det på att boenden är gamla och föreställer sig en massa, men på min avdelning var det flesta klara i huvudet.
Det brukade ryktas bland personalen om att det spökade mest på 4an, den högsta våningen. Det hade gått så långt att personalen vägrade jobba där uppe eller jobba natt. Därför var det förbjudet att prata om "spökerierna och liknande bulshit" med nya anställda...

6958687.jpg