Forumet - Spola fram eller tillbaks tiden

Spola fram eller tillbaks tiden

1449 0 18
Om du skulle spola tillbaks tiden eller till och med spola fram tiden, hur mycket skulle du spola fram/tillbaks? Mer specifikt, hur gammal vill du vara?

Du kan även skriva din favoritålder i kommentarsfältet!

Spana också in:

Förutsatt att jag skulle kunna återvända till nutid så skulle jag vilja ta en koll på när jag är väldigt gammal... kanske 80, 85, 90 eller 100 år för att kolla om mänskligheten på jorden existerar då. Personligen är jag väldigt tveksam till att människan får uppleva år 2100. Det finns alldeles för mycket kärnvapen på jorden och för många idioter på jorden som bestämmer över dessa för att människan ska ha en framtid på jorden.

Bättre att lämna över vår planet till djur och natur.  Gråter

stoner: Förutsatt att jag skulle kunna återvända till nutid så skulle jag vilja ta en koll på när jag är väldigt gammal... kanske 80, 85, 90 eller 100 år för att kolla om mänskligheten på jorden existerar då. Personligen är jag väldigt tveksam till att människan får uppleva år 2100. Det finns alldeles för mycket kärnvapen på jorden och för många idioter på jorden som bestämmer över dessa för att människan ska ha en framtid på jorden.

Bättre att lämna över vår planet till djur och natur.  Gråter
Så enligt dina teorier anser du att vissa av som lever just nu, inte kommer uppleva år 2100 för att man dött av sjukdomar, åldring etc, utan att mänskligheten kommer utrotas av kärnvapen?

Malonexd: Så enligt dina teorier anser du att vissa av som lever just nu, inte kommer uppleva år 2100 för att man dött av sjukdomar, åldring etc, utan att mänskligheten kommer utrotas av kärnvapen?
Åldern på de som lever i "västvärlden" eller i industriländer som de även kallas, kommer att stiga radikalt bland de som håller sig friska mest beroende på att vi blivit bättre på att bota svåra dödliga sjukdomar. Känner tre kvinnor som bor här i närområdet som alla tre fyllt 105 år och det är ju inte så illa. Nackdelen i västvärlden är sjukdomar som är direkt relaterade till vår livsföring som stress och osunt levene.

Många forskare är otroligt oroliga för just kärnvapenhotet. Idag är de stora kärnvapenländerna Ryssland, USA, Storbritannien, Frankrike och Kina samt länder som skaffat kärnvapen efter att icke-spridningsavtalet trädde i kraft dvs Indien, Israel, Pakistan och Nordkorea.
Forskarna påstår att det kärnvapen som finns idag kan förstöra allt liv på jorden FEM GÅNGER OM!
Så sent som i lördags var det en man som medverkade i SVT programmet Skavlan som just tog upp denna fara. Skulle det bli ett större kärnvapenkrig så skulle stoftet hindra solinstrålningen så en global istid skulle uppstå samt att strålningen inom några månader upp till ett år skulle döda allt liv på jorden.

Kolla gärna in Skavlanprogrammet på följande länk.

"Många experter menar att hotet om ett kärnvapenkrig har ökat efter att både USA och Ryssland i veckan hoppat av avtalet om medeldistansrobotar. Daniel Ellsberg har i 50 år varnat för riskerna med kärnvapen och nominerades nyligen till Nobels Fredspris för det arbetet."

SVT PLAY SkavlanMalonexd:
Visst
Najs. Då hade jag först åkt tillbaks till ca 1930 och gått på en massa jazz konserter, sen hade jag åkt fram till 1969 För att gå på woodstock och sen köpa en massa lp skivor, skaffat flickvän o sen flyttat till christiania o levt. Hade såklart åkt runt o hämtat massa värdefulla grejer som jag senare kan sälja så jag inte behöver jobba