Victor Ahlén:
Dold text
hade inte gått på den
om man friterar tunnbröd
då blir det fettig knäcke
Kombinera det viktigaste: fritera glass.
1) Forma glass till kulor och lägg in i frysen (så de inte smälter sönder när du friterar)
2) Rulla glasskulor i ägg och sedan saker som duger för frityrsmet. Typ smulade cornflakes, kokos, diverse kryddor (kanel, chili?).
3) Låt frysa lite till och fritera ~20 sekunder.
YYYYEEEEEAAAAAHHHHHHHHHHH
respons:
YYYYEEEEEAAAAAHHHHHHHHHHH
Har du i breda drag tänkt göra något särskilt i höst respons?
jag kom f.ö. inte på något vettigt att fritera, gick till köket och passade på att kolla efter grejer, tänkte först föreslå potatis men a
fritera haloumi
fritera kycklingnuggets
fritera pommesfritzls
fritera kycklingvingar
BRA GJORT!
ÄR: AVUNDSJUK
Det går ju åt så jävla mycket olja.
var du hungrig?
Skulle inte våga använda då man kan få extrema brännskador om man får oljan på sig
ohdeer:
Har du i breda drag tänkt göra något särskilt i höst respons?
Typ inte. Käka glass med mig?
respons:
Typ inte. Käka glass med mig?
Gärna!
ohdeer:
Gärna!
LET'S DO THIS
Efter att ha läst två av listorna så kan jag säga att denna tråd känns lite amerikansk, för dom brukar ju fritera sådant man inte ens visste friterades - och som egentligen inte görs det - förutom i usa
Vi gjorde pommes idag!!!!!!! Fast i kastrull. Mums.
Mvh dina tjockisvänner i GBGggggggggg
Ps. VI VILL TRÄFFAS Ds.
Ang. friterad glass:
UUUUUUSCHHHHHH! Okej ska ej säga så innan jag smakat.
Från idag:
Köpte bröd :C:C:C:C är ej lika hysterisk när det kommer till mat längre.