Forumet - Spotify

Spotify

1503 2 15

Mitt spotify funkar inte och det går mig lite på nerverna. Provade googla men hittade inget. Problemet är att vissa låtar inte går att spela fastän de ska gå, de flesta går men är vissa som inte vill. Dock så funkar låtarna på t.ex. min lillebrors data. Fattar det inte Gråter

Spana också in:

Jag har gratisversionen.. Mm köper premium vissa månader när jag har råd. Hur som helst, för mig är det fuckat som fan, ibland kan jag lyssna en hel vecka utan vare sig reklam eller att tiden tar slut, och ibland endast någon halvtimme.. Ibland dröjer det flera veckor innan jag tid tillbaks får, och ibland räcker det att logga in och ut och fortsätta lyssna.. Haha buggigt.. 

Kan vara buggar som orsaker problemen du har också.. Men testa att installera om om du inte redan har gjort det. :)


stoppljus: Ominstallera?
Bra idé, tack. Ska prova dettaAlmiora: Har du Premium? Ifall du har gratisversionen tror jag att du bara kan spela varje låt ett visst antal gånger varje månad eller något sådant.
Nope. jo det vet jag men det är inte problemet. För det här gäller Metallica och de blev ju tillgängliga för inte så längesedan och det cpade redan dåS3ON: Kan vara buggar som orsaker problemen du har också.. Men testa att installera om om du inte redan har gjort det. :)
Usch, spotify är jobbigt. Ska prova det för har inte gjort det innan
den_fete: testa spotify web player.
Vad är det?