Forumet - Språkresa, vilken är mest chill?

Språkresa, vilken är mest chill?

679 1 10
Hej, undrar om någon har några erfarenheter från språkresor och kan säga vilket ''företag'' dvs dom man åker med som t.ex sts, ef, språkpunkten etc som är mest chill och minst hönsiga? haha. Så att man kanske kan festa t.ex.

Visserligen så är det ju bäst att åka utan föräldrar eller någon språkresa om man vill festa men nu är det så att jag inte får det.. Seriösa svar tack! :)[love]

Spana också in:

HonHeterAlice:

Grejen är det att jag inte får åka själv med vänner utomlands än, och väljer då språkresa


Jaha.. Jag har då aldrig hört talats om företag som anordnar sådant, folk i min bekantskap har dragit iväg ensamma..

Har svårt att tänka mig att de släpper er helt och hållet där borta och låter er festa o.s.v. Då kan ni ju lika gärna åka själva. [shake]

Vänta 2 år hörru, det lönar sig.
AVEII:

Jaha.. Jag har då aldrig hört talats om företag som anordnar sådant, folk i min bekantskap har dragit iväg ensamma.. Har svårt att tänka mig att de släpper er helt och hållet där borta och låter er festa o.s.v. Då kan ni ju lika gärna åka själva. Vänta 2 år hörru, det lönar sig.


Nej dom låter ju inte en dra iväg helt men det finns ju ''företag'' eller vad man kallar det, som är chillare med regler än andra som har mycket stränagre regler.

Ja men det vet ju inte föräldrarna, att vi nästan lika gärna skulle kunna åka själva!

Ser inte vart det skulle löna sig, jag ska ju utomlands när jag blir myndig OCKSÅ. Men när man är yngre får man väl nöja sig med det man får ;)
HonHeterAlice:

Men när man är yngre får man väl nöja sig med det man får ;)


Seriöst, vänta 2 år! Tiden går snabbt som fan.

Dessa "företag" som anordnar detta tar la ett jävla överpris för att tjäna sin del av det hela.. Inte värt. [no-no]

Spara dina pengar och dra iväg på en riktig lyx-resa med dina vänner när ni är myndiga istället, ni kommer att ha det mycket roligare då! [smile]
AVEII:

Seriöst, vänta 2 år! Tiden går snabbt som fan. Dessa "företag" som anordnar detta tar la ett jävla överpris för att tjäna sin del av det hela.. Inte värt. Spara dina pengar och dra iväg på en riktig lyx-resa med dina vänner när ni är myndiga istället, ni kommer att ha det mycket roligare då!


Haha jag fattar inte grejen med att vänta, mina föräldrar betalar resan, och jag kan göra både och? haha.. :) Kommer ha roligt på språkresan!