Forumet - Spricker snart

Spricker snart

285 0 12
Efter att ha levt en sund livsstil med proteindrinkar och träning var det idag dags för julmiddag. Ligger nu i fosterställning och väntar på att spyan ska komma upp eller att magen ska spricka. ALDRIG. MER. ÄTA. SOM. EN. HÄST. Ligger i fosterställning med datorn nu. Mår illa som en jag vet inte vad. Kräks snart. Antagligen för att magsäcken är proppfull vart ska annars det som inte får plats ta vägen??? Fuck christmas!

Spana också in:

Blivande_japan:

du kmmr klara det!! har aldrig varit med om att man kräks av för mkt mat. att lägga en varm riskudde el ngt på magen kan hjälpa ibland


tack :PP jag har varit med om det en gång, men då var det även chips med i bilden, o jag mår lätt illa av chips haha...det var hemskt!!! men det börjar gå över nu, ska ta en varm dusch har tyvärr ingen riskudde
Angelize:

jag har varit med om det en gång, men då var det även chips med i bilden, o jag mår lätt illa av chips haha...det var hemskt!!!


tror iofs jag kan ha gjort det av pizza 1 gng, fast det berodde på att jag satte i halsen när jag drack vatten efter tror jag..

Angelize:

men det börjar gå över nu, ska ta en varm dusch har tyvärr ingen riskudde


nice! annars brukar d funka lika bra å ta 1 petflaska å fylla med varmvatten