Forumet - Sprutorgasm eller fontänorgasm är det ulimata för tjejen...!!!!

Sprutorgasm eller fontänorgasm är det ulimata för tjejen...!!!!

3952 1 31

Hur många och hur ofta för tjejer sprutorgasm?

Gäller både vi onani och samlag.

En fråga för tjejer.

Spana också in:


Lilijan Chevalier: Kul grej när man skuldbelägger eller alieniserar vissa sexuella läggningar.
Sen när är det en sexuell läggning att gilla saker som ser ut som kiss?


Du tänker på en sexuell böjelse/fetisch där man tänder på wet sex - det är varken en sexuell läggning eller något som har med fontänorgasmer att göra. Man kan också tända på fontänorgasmer, men det är en sexuell preferens, inte en läggning.

time: Sen när är det en sexuell läggning att gilla saker som ser ut som kiss?
time: Du tänker på en sexuell böjelse/fetisch där man tänder på wet sex - det är varken en sexuell läggning eller något som har med fontänorgasmer att göra. Man kan också tända på fontänorgasmer, men det är en sexuell preferens, inte en läggning.
Sexuell preferens eller sexuell läggning...det var inte fokus för poängen, eller hur? Poängen här var hur du, en admin för ungdomar.se, visade uppskattning om ett uttalande som förlöjligade en sexuell preferens.

Blivande_japan: för att man är porrskadad eller gillar saker som ser ut som kiss
Om du läser Blivande_Japan:s uttalande ser man tydligt att "gilla saker som ser ut som kiss" hamnar i dåligt ljus och när läggs i samma kategori som "porrskadad". Ungefär som att säga: "det är ungefär lika knäppt/dumt/äckligt att vara porrskadad som att tro att fontänorgasmer är ultimata för kvinnan, och sånt kan man bara tro om man är dum nog att gilla kiss".


Det är bara onödigt och kontraproduktivt att ens flirta med sådana uttalanden och attityder. Det här ska vara en sajt där osäkra ungdomar kan fråga och diskutera kring sina undringar, inte där post-pubertala (antar att man måste ha några år på nacken för att vara en av de högre hönsen?)  vuxna ska uttrycka sina normförvridna och inskränkta syner på fontänorgasm-fantasier och wet sex-funderingar.

Det handlar om att skapa en trygg miljö där unga kan öppna sig om sina problem. Kanske borde ledningen föregå med gott exempel?


mpt:hv:

det är väl en rätt självklar tolkning?
Tycker du verkligen det? Japanen skrev "porrskadad ELLER gillar saker som ser ut som kiss", tycker "eller" verkligen kan och bör tolkas som en slags skiljevägg mellan de två alternativen. Sen är "saker som ser ut som kiss" de facto inte kiss och har därmed inte så mycket med wet sex att göra. I ärlighetens namn fnissade jag mest åt kommentaren för att jag tänkte på alla gånger jag sett folk panikera på internet när de fått en oväntad fontänorgasm och tror att de läcker urin. Inkontinenspanik är inte samma sak som att tända på kiss heller.

Ledsen om det blev ett missförstånd och, aa, jag brusade upp alltför mycket. Det ber jag om ursäkt. men blir typ asprovocerad när folk verkar tracka ner på "konstiga" preferenser eller sätt att vara...liksom gör karikatyrer på det och så.. du fattar nog

Grejen är väl att jargongen här inte direkt verkar inbjuda till annat intryck än det jag fick tbh GalenTumme ned