Forumet - Spy av sperma

Spy av sperma

3946 0 133
Eh, jo ... det är så att jag har en kompis som precis skaffat en ny pojkvän. Igår kväll sög hon av honom och hon kände direkt i magen att något var lite fel. Några timmar senare vaknade hon, spydde och gick och la sig igen.

Någon som varit med om det här? Jag ... eh, min kompis är lite orolig över att hon aldrig mer kommer kunna svälja sin pojkväns sperma utan att behöva spy upprepade gånger efteråt.

Tänkte om det kunde vara allergi men inga andra allergisymptom (så som utslag och sånt) har uppkommit.

Seriös tråd [sad]

Spana också in:

SUKOF:

Jag är ingen expert inom området, är jag rädd. Men nästa gång sperman blir aktuell att ha i munnen, be då kompisens pojkvän smaka först!


Det tog ju några timmar innan jag blev dålig, så jag får helt enkelt tvinga i honom en sats och sen se om han utvecklar något slags illamående. Är orolig för att det bara är jag som reagerar så, tråkigt om jag aldrig kan svälja hans sperma igen (öh, det där var en mening jag aldrig trodde att jag skulle använda).

passaro:

Kosten påverkar ju bl.a sperman, så det är inte helt otänkbart.


Men känns konstigt om jag skulle spy av det. Känns inte som att kosten kan påverka så mycket, eller?
ingen annan:

Men vad är hon orolig för egentligen? Det är ju inte så att hon är tvungen att svälja hans sperma.


Men jag ... eh, hon vill. Alltså, tänk om vi ska vara tillsammans resten av våra liv. Det är ju ganska tråkigt att inte kunna svälja då, tycker jag. Kanske är jag konstig? Men jag tycker liksom att det är praktiskt och bra och ... hör till.
Be honom äta lite bättre? Jag och mitt ex försökte ju utforska det där med hur smak påverkar, genom att jag åt saker i stora mängder under en period och sedan fick hon säga vad hon tyckte. Ibland visste hon inte om vad jag ätit, så det var mer än bara placebo.

Saker som gav positiva resultat:
Mycket vatten - det smakade mindre.
Ananas och banan - smakade bättre.
Har för mig att även Kaffe gav positivt resultat, men minns inte säkert.

Saker som gav negativa resultat:
Vitlök
Alkohol
uppenbar:

Han hällde i sig typ 2 liter vodka, några öl och lite jägermeister i helgen [rolleyes]


Du tror inte att det kan ha med det att göra? [bigsmile]

uppenbar:

Men jag vill bara förtydliga att det är inte på grund av smaken som jag spydde. Isåfall skulle jag ha spytt direkt, vilket jag inte gjorde.


Nej, jag förstod det, men olika smak kommer ju egentligen av att det innehåller olika ämnen, och sådant som smakar illa innehåller ju (generellt sätt) dåliga ämnen. Det är ju liksom därför vi har smaksinnet [y]