Forumet - Spy upp?

Spy upp?

3354 0 28
Hola!
Mot helgen behöver jag åka iväg till vissa personer, dom hatar mig o jag hatar dem. Enda sättet att inte åka dit är att fejka vinterkräksjukan lr på något sätt spyr på torsd/fred.

Jag kan inte köra fingrarna i halsen, prövat för länge sedan. Hört att man kan precis innan äta mycket, dricka rätt mycket o att det sen sköts automatiskt. Eller att man tar ett dricksglas o kör 50/50 av vatten o salt..

Nån som kan nån annan idé lr bekräfta någon ovanstående? Vet att typ 80% av tjejer har spytt upp någon gång medvetet.


Vet att några anser det patetiskt/liknande att spy upp bara för att undvika ett par personer, men Aa ja spyer hellre upp än är med dom i 3 dagar. :P

Spana också in:

MissJanuary:

nope, de är hemma. Bara jag som ska behöva gå runt en helg o va lite rädd för en perspn.. men nån som har förslag/tips som inte bill veta detaljer varför?


Men det är familjen som är övervakningen då om det är svårt när du är hemma som du säger. Annars kan du väl bara springa in på en toalett och göra "spyljud"? Räcker att du gör det en gång sedan stannar du hemma "bara för att vara säker"
MissJanuary:

Enda sättet att inte åka dit är att fejka vinterkräksjukan lr på något sätt spyr på torsd/fred.


MEN SÄG ATT DU HAR DIARRÉ SOM BARA FAN DÅ FÖR I HELVETE, DET ÄR JU VATTENTÄTT FÖR INGEN TROR VÄL ATT MAN FEJKAR RACERBAJS JU.

HÅLLER MED DAZED UNGAR NU FÖR TIDEN SUGER.
Dan_the_ironman:

MEN SÄG ATT DU HAR DIARRÉ SOM BARA FAN DÅ FÖR I HELVETE, DET ÄR JU VATTENTÄTT FÖR INGEN TROR VÄL ATT MAN FEJKAR RACERBAJS JU.HÅLLER MED DAZED UNGAR NU FÖR TIDEN SUGER.


Yu like stora bokstäver märker man[tired]


får väll ta o blanda mat o cvatten, slänga i toan 3 på natten. Trötta föärldrar tänker väll inte såå klart 03 en torsdag [confused]
MissJanuary:

men svårt o fejka att spy upp om man bor hemma.


Du ska absolut inte försöka spy på egen hand, men om du nu tvunget måste försöka fejka kräksjuka så gjorde jag följande en gång när jag var 13-14 och inte ville gå till skolan:

1. Väntade tills mamma helt säkert var i badrummet.
2. Tog lite vitt bröd och en stor klunk mjölk i munnen.
3. Tuggade det tills det var riktigt äckligt.
4. Rusade till toaletten och spottade ut det med kräkljud.

Det var micket effektivt.
MissJanuary:

år väll ta o blanda mat o cvatten, slänga i toan 3 på natten. Trötta föärldrar tänker väll inte såå klart 03 en torsdag [confused]


och visa dem eller vad? de har väl inte koll på vad du gör inne på toaletten. säg att du kräktes när du var utomhus eller ngt då.