Forumet - Spyhistorier

Spyhistorier

4778 0 88
Älskar historier om när folk har spytt på konstiga sätt och olämpliga ställen. Har en miljon sådana berättelser själv och mitt favoritnöje är att berätta om dom för folk och längta tillbaka till de fantastiska ögonblicken så man ba "är man kung elle är man".

Nu är det eran tur, hit me.
min enda spyhistoria är denna

hade förfest hos mig
chillade ej med boozen eller vinet
kommer fram tillfesten
fem minuter senare spyr jagner hela badrummet, väggarna, handfatet och toalettstolen. och mitt hår. Och ja, detta har jag fått berättat efter mig då jag har inget minne alls av det. minns att en kompis kom in och skulle städa och ba ELVERPIGEN FÖR FAN VAD ÄR DETTA och pekade på ngt på väggen


sen hämtade mamma mig och jag låg och spydde på hennes toa i några timmar [smile]

Spana också in:

1 gång var jag på festival och var jättejättebakis. Stapplade mig till kön till vattnet som var helt sjuuukt lång och kände att jag behövde spy men ville inte förlora min köplats, så stod ut. TILLS jag helt plötsligt spyr ändå, och så blir det en kedjereaktion så att två andra spydde. Fantastiskt roligt!

Man kanske kan namngiva detta till att göra en storm, att få en kedjereaktion när man spyr. Fint.
skulle hälsa på en dödende familjemedlem - hade inte sovit på natten, var bakfull och drabbades av svår migrän på bussen

spydde fem gånger i papperskorgen
kröp ut från fordonet, kastade upp några deciliter galla på marken precis utanför där alla gick av
kämpade mig in till ett närliggande sjukhus, kräktes ytterligare inne på en toa, grät av smärta
tog in på akuten
1 gång vaknade jag i en säng på främlings fest där jag hade däckat. Visste inte vart jag var och allra minst vart toaletten var så och så kände jag att NU SPYR JAG och så kaskadspydde jag bredvid på fönster, gardiner + blommor and what not. Tänkte att det var lämpligaste stället. Vilket var: fel.