Forumet - ssri, acetylsalicylsyra och k-vitaminbrist

ssri, acetylsalicylsyra och k-vitaminbrist

2831 0 36

Spana också in:

ingeny:

förlöste denna.


Hur i hela världen lyckades du med det där konststycket? Genom näsan? Det ser ju ut som ett missfall eller något, euw.

Okej till saken: acetylsalicylsyra är blodförtunnande (man ger det till strokepatienter också), alltså helt åt helsike om man blöder näsblod.

Paracetamol vore ett alternativ för den vanlige dödlige, men som den pillertrillare jag är känner jag till att det är lika åt helsike att ta paracetamol när man går på SSRI. Dead end helt enkelt, sjukanmäl dig för mensvärken och se till att kräkas ordentligt om du mår illa. Inga smärtstillande


:(
Om du får näsblod av NSAID (Non steroid anti-inflammatory drug) så kör på alvedon. Ta två stycken, d.v.s. 1gram och hoppas på att det hjälper. Om det inte hjälper, boka tid hos doktorn, förklara att du får näsblod av NSAID och så kanske du får Citodon, som är paracetamol kombinerat med kodein. Kodein blir till morfin när det bryts ned i kroppen. Du kan även överväga att ta p-piller om du inte redan gör det, då det i många fall kan göra mensvärken mindre besvärlig. Och så kan du köpa en sådan där vetekudde.
Hhhh hh:

Testa att byta en gång till.


trappar nu ned på ssri:n för att övergå till någon annan antidepp, antagligen kombinerat med sedativa, vill dock ej alls göra det sistnämda då jag är säker på att det kommer leda till att jag blir dekadent knarker. skall tjata på psykiatriker om en vecka.