Forumet - Stadga sig, när?

Stadga sig, när?

1405 0 35
Jag och mina vänner har diskuterat mycket om att man vill stadga sig nu. Att man känner sig redo. Jag har redan "lekt" av mig, så att säga, tro mig. Och jag är trött på det och hittar ingen mening med det.

Jag är redo att ta ett större steg i mitt liv nu, jag vill hitta ngn som jag verkligen älskar, flytta ihop osv. Jag vill bli en rätt så ung mamma, max 25.

Hur känner ni? När vill ni stadga er?

Kram

Spana också in:

Klorofyl:

30+


Tycker du inte att det är sent? Om man får första barnet då tex. Då blir det andra ännu senare. Gammal pappa då.

Min mamma fick mig tidigt. Hon tycker det är jätte skönt (hon är 39) och vi kan prata om allt möjligt. Kan hitta på fler saker tillsammans, hon har mer tid för sig själv. Hon vill resa med sin man mm.
_dansare:

Hur känner ni? När vill ni stadga er?


nu helst, och vill också ha barn innan 23, annars säljer jag ut mig på annons. barn innan 23 är ett måste. [ops]och skulle dessutom vilja bo ihop med någon evetuellt gifta mig. för känner mig mogen för sådana saker nu. det gjorde jag inte förut. så ja, vill stadga mig nu typ. [y]
_dansare:

Självklart, om hon dyker upp så ska man satsa.. svårt att hitta ngn i dagens samhälle.. så om man gör det ska man hålla vid det.


Dessutom ska jag flytta till Danmark om ett år(Jan 2010) och bo där i ett halvår. Sen vet jag inte alls vart jag hamnar, kanske ytterligare 1 ½ år, bo kvar i sthlm, flytta tillbaka till linköping eller bo i någon annan stad. Så är lite det med varför jag inte vill ha förhållande.