Forumet - städning

städning

405 0 28
Ptja är det så stökigt att jag får allergisk reaktion/astmaanfall så känns det ju inte så trevligt (är allergisk mot damm) [crazy].

Bryr mig ej så mycket, men har själv ett behov att ha välstädat när folk kommer på besök. För mig ger en (jätte)stökig lägenhet med typ möglig disk och ruttna kompostpåsar framme ej ett bra intryck, men annars så är jag ganska /care.

Spana också in:

respons:

Känner mig äcklig om jag har besök av någon och inte har hunnit ta hand om allt äckel först. Är jag hos någon annan tänker jag bara "Men sedär, de är ju lika äckliga som jag. Fett.


ja, känner mig också äcklig i mitt äckel. Men inte om jag är själv. Däremot pendlar jag mellan att äcklas och tycka det är chill att andra har ostädat. :C
beror väl på hur mycket disk det är samt hur gammal disken är, hade nog föreslagit att fika ute ifall det var proppfullt med gammal mat på tallrikarna med möggel på..

själv måste jag ha det rent hemma men hos andra bryr jag mig inte så mycket så länge det inte är stökigt, ostädat kan vara att personen har 3 tröjor som ligger framme och kanske inte bäddat sängen men när jag varit hemma hos kompisar med ut smetat smink på golvet har jag alltid erbjudit mig att städa för att jag anser att det är så ofräscht.

ifall det är ett potentiellt ligg så vill man ju ha rena lakan och örngott, så jäkla nasty med smutsiga örngott med gammalt smink på från gamla ligg ...............
Postorderhoran:

hur reagerar ni på kläder framme etc?


Ptja, underkläder med fittslem och/eller bajsränder i skulle ju inte vara attraktivt. Inte heller smygmögliga handukar som slängt i diverse mörka hörn.

dessutom:
Rena sängkläder vid eventuellt övernattning/samlagsidkande.