Forumet - Ställ en fråga till en narcissist

Ställ en fråga till en narcissist

3503 0 70
Nä du är typ en sån som tycker att det är coolt med personlighetsstörningar och självdiagnostiserar dig via wikipedia för att ha en ursäkt att skylla alla dina problem på istället för att tag ta i dom själv.

Men det är förståeligt, har också haft en.

Men det är lugnt, alla får ha en sån period, bara den är innan man fyller 17!

Spana också in:

Videovåld:

Nä du är typ en sån som tycker att det är coolt med personlighetsstörningar och självdiagnostiserar dig via wikipedia för att ha en ursäkt att skylla alla dina problem på istället för att tag ta i dom själv.


du kan inte ha mer fel...


köttfärssås:

Vem gillar du mest? Mig eller Fru Luver? [blush]


DIG såklart, diggar kuk osv.


Dekadent:

Vill du ha barn? a.k.a odla fram en minikopia av dig själv?


jag vill ha barn, o han ska vara som mig fast ännu bättre. han ska fortsätta på det jag "byggde". o bli det bästa någonsin typ :S.

Fru Luver:

köttfärssås: Vem gillar du mest? Mig eller Fru Luver? [blush]


dig, vet du väl :)
isola:

Nej, du verkar inte sån.


det definierar mig inte o det är inte dominant, men visst finns det. kommer aldrig låta det att ta över mig. för jag tycker inte ens tankarna ger mig bra känslor.

agitation:

Har du svårt att slänga en blick åt Echo once in a while?


fattar inte [sad], o har en känsla av att du inte kommer förklara heller :P
Dekadent:

Skulle inte det ta fokus från dig själv? [wink]


nej, jag har ju skapat honom o lärt upp honom. jag blir en bra fader med extraordinära egenskaper som ajg fört vidare till min son [wink]

glömde jag nämna att jag själv ska vara halvbra? alltså ska vara relativt duktig men inte super. sen när min son är född o han blir ultra duktig så inser folk att det va något speciellt med mig ändå
Hur rättfärdigar du ditt självförhärligande? Själv ser jag huvudsakligen ned på folk därför att de överlag är korkade, har svårt att lära sig saker, har allvarliga problem att lösa problem, är för lata/korkade för att själva informera sig innan de bildar sig en uppfattning om någonting, saknar förmåga att analysera och argumentera, och trots sina uppenbara tillkortakommanden tror att deras åsikt av någon vansinnig anledning skulle vara någonting värd.

Hur rationaliserar du ditt beteende?
Gentlernen:

text


känner igen det där. men jag brukar ändå ofta känna mig dummare än folk. jag tycker typ inte att jag är smartare förutom när jag kommit fram till någon psykologisk insikt kring beteenden eller hur man ska behandla känslor eller hur man ska tolka känslor.

då kan jag många gånger känna att jag är smarare än resten och att jag aldrig igen vill träffa resten för dom vill bara få ner mig i deras idiotiska tankesätt.

men för det mesta handlar mina tankar om att jag är "ÖVER" andra människor. alltså ta min avatar tex. hade jag varit KAPTEN i ett nhl-lag vid 21 års ålder (som personen på bilden är) då hade jag varit ett underbarn.

sådant kan jag fantisera om. hur talangfull jag är jämfört med andra människor. hur mycket duktigare o mer sevärd.

men detta ger mig inte så mkt glädje. visst, kul att vara duktig men något stretar emot samtidigt... har hittat nya tankesätt som gör att allt känns bättre, dom är dock inte narcissistiska utan väldigt solidariska o empatiska