Forumet - Stäng trådar som uppmuntrar kriminalitet?

Stäng trådar som uppmuntrar kriminalitet?

141 0 24

Spana också in:

Jag syftar på trådar som behandlar t.ex illigala vapenköp, oavsett hur "oskyldiga" eller "ogenomförbara" dom än kan te sig. Det kan fortfarande ge personer är "slightly retarded" eller bara "unga och dumma" ideer om att försöka genomföra en liknande handling som kan försätta dom i en svår sitts utan att dom riktigt förstod hur allvarligt det är.

Oavsett om dom är vekningslösa i praktiken så är det oerhört onödigt att tilllåta trådar som försökar tipsa eller diskutera sig fram till en lösning om hurvida man ska kunna utföra en illegal handling såsom att köpa vapen från utlandet igenom att använda diverse fraktbolag osv för att sedan föra in dom i Sverige.

Tråden som föranlädde detta inlägger är följande: http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=232580
Blade Runner:

Jag tycker allt att moderatorerna är lite för dåliga på att få undan trådar och inlägg som uppmuntrar till, eller tipsar om piratkopiering


Anmäl, anmäl, anmäl.
Vi kan inte sitta och läsa igenom alla trådar. bryter det mot reglerna anmäl då tråden/inlägget.
tobias:

ja men deras forum är lite mer extremt med datorer, it-säkerhet och piratkopiering än um.


Men kan man här vänta sig att dessa rättshaverister, eller vad man nu ska kalla dem, tvingas upphöra med sina hyss? Om inläggen bara raderas utan påföljder för författaren, så känns det ju lite lönlöst att leta pirater med ljus och lykta.