Forumet - stänga av wifit

stänga av wifit

217 0 5
hejsan hoppsan. jag är en tjej på 16 år, fyller 17 detta år, och jag vill höra er åsikt om en sak. min bonuspappa som har bott med mig i princip halva mitt liv har börjat göra så att mitt wifi stängs av på kvällen varje dag. 10 på vardagar och nån timme senare på helgen. 
Jag är osäker på om detta är något han kommit överens med mamma om, skulle tro att det är så. 
Självklart så tycker jag att det blir jävligt jobbigt när jag t.ex inte kan kolla på film eller snacka med mina kompisar osvosv, samt att det bara känns skumt att göra så mot sitt barn när jag ändå är vuxen om lite mer än ett år. 
Jag fattar ju att dom inte vill att jag ska sitta uppe hela natten och hålla på med det, men samtidigt blir det som att nån form av ”frihet” tas ifrån mig. 
Vill även tillägga att jag sköter mig relativt bra i skolan, tränar och hjälper till mycket hemma så tror inte att det är som ett straff eller nå sånt.
Vad tycker ni?
Låter jobbigt. Du kanske kan fråga varför de stänger av nätverket över huvud taget? Det verkar väldigt skumt och omotiverat. Innan vi fick fiber så var vårt nät väldigt segt och det var mycket bråk när alla (främst min syster och jag) använde nätet samtidigt, vi fick ha planerade "internettider" men ibland så fick pappa nog och då fick ingen använda nätet alls.

Spana också in: