Aviseringar
Rensa alla

Stanna på grund av trygghet eller kärlek?


Ämnesstartare

Hur vet man om man stannar kvar i sitt förhållande enbart pga tryggheten eller om man fortfarande älskar sin partner? Har haft det lite tumult den senaste tiden i mitt förhållande och börjat bli lite nojig..
Behöver massa olika synvinklar! 🙁


   
Citera

finns säkert många i samma sits som kanske sitter och läser detta nu, och det handlar om att försöka klura ut vad man känner och prata om det tillsammans med sin partner skulle jag säga. sen om relationen känns så pass ostadig och att man har haft ett dåligt förhållande länge så får man ej glömma att det finns andra där ute.

det kanske inte blir detsamma och framtiden man föreställt sig med den människan blir ju raserad, men det går att utforska vidare kärleksmässigt och träffa nya människor som leder till en massa fint i livet. känn efter vad som är bäst för dig helt enkelt och lyssna ej för mkt på andra människor. 

personligen tkr jag det låter bra om man har trygghet med sin partner, men blir klurigt om man inte vet om man har kärlek för personen längre. känslor och relationer kommer alltid gå upp och ner samt vara svårt, man e inte nykär förevigt osv. men fundera på om du vill nöja dig med den nuvarande situationen eller inte helt enkelt


   
SvaraCitera