Forumet - Står inför ett svårt val :(

Står inför ett svårt val :(

212 0 3
Hej behöver verkligen höra vad ni tycker om mitt problem.

Går nu om 1an på gymnasiet. gick samhäll förut men går på indistruell design just nu. känns ganska jobbigt att gå om 1an men linjen verkar väldigt rolig. är dock skeptisk om jag är så intresserad av matte/fysik delen av indistruell design. Älskar bild och design, man kan generellt säga att jag gillar att skapa saker.

Nu har jag då möjligheten till att hoppa tillbacks till min gamla klass och fortsätta på samhäll. folket är trevligt, speciellt tjejerna det var dom jag umgicks allra mest med förr året (är en kille) vill ha killkompisar men är inte säker om dom i min gamla klass passar mig så bra.

Folket i den nya klassen är också relativt trevlig har fått kontakt med en del av dom nog bättre än vad jag hade med min första klass i början. vet inte hur det kommer bli i framtiden dock.

Många tjejer som vill att jag ska komma tillbaka till klassen. verkar skönt att fortsätta och ta studenten med andra i min ålder. men är inte säker om jag vill ge upp chansen att gå indistruell design. är det helt kört om man gått samhäll och vill jobba med något liknande sen?.

Har sjukt svårt att bestämma mig. vad tror ni?