Forumet - Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

593 0 28

Spana också in:

zIGGE:

VARFÖR SKULLE DOM BEHÖVA DET?

Det är som att säga "battle.net måste ha betalt för sin service.."

Nej, det måste dom inte. Det blir inget wow, heller.


Wow, Warhammer mfl, har ständiga nya updates, fler saker att göra, balanserar osv. De har folk som ständigt jobbar med spelen, folk som inte jobbar gratis. Så förstår jag inte varför det är så jobbigt att paya 100kr/månad för nått som man tycker är kul tidsfördriv. Det är lika med en pizza, två paket cigg eller 5 chipspåsar. Alltså ganska lite pengart.
Emopinglan13:

Wow, Warhammer mfl, har ständiga nya updates, fler saker att göra, balanserar osv. De har folk som ständigt jobbar med spelen, folk som inte jobbar gratis. Så förstår jag inte varför det är så jobbigt att paya 100kr/månad för nått som man tycker är kul tidsfördriv.


Japp.

Kortsagt är det olika typer av spel. WoW, Warhammer, AoC mfl är mmorpg's, SW:KotoR kommer också vara ett Mmorpg, men inte likadant. När första trailern kom ut, berättade dom sina planer om att det skulle inte vara ett spel i den genren av mmorpg's som vi är vana vid, alla är gjorda på ett likadant sätt, utan ett rpg med tillslag av andra spelare istället för npc's medans vara ett komplett rollspel med story som kommer att ha ett slut.

Emopinglan13:

De har folk som ständigt jobbar med spelen, folk som inte jobbar gratis.


Folk som inte jobbar gratis, jobbar ständigt med spel och gör nya updates till alla andra spel med en engångsupgift, och kan tjäna miljarder på det.

Jag vet inte varför du försöker argumentera för månadskostnad med mig när det inte är relevant.
Emopinglan13:

klart, det måste alla stora mmorpgs ha för att fortsätta utvecklas. [rolleyes]


neJ. Måste är fel ord.

aristoteles:

Jag hoppas inte det blir ett wow med nya texturer.


Story based säger dom. Lär endå sluta med hjärndöd farming, finns inte en chans att dom hinner uppdatera med nytt innehåll snabbare än folk hinner spela igenom det. Funkar endast när det är ett Sandbox MMO där spelarnas handlingar skapar storyn, a lá EVE, SB, UO, SWG etc

zIGGE:

Folk som inte jobbar gratis, jobbar ständigt med spel och gör nya updates till alla andra spel med en engångsupgift, och kan tjäna miljarder på det.


Du underskattar kostnaderna med att driva ett MMO. Att patcha ett vanligt spel är ingenting jämfört med vad som görs med ett MMO som konstant får nytt innehåll och har massiva mängder kod som gång på gång måste ändras för att folk hittar nya sätt att utnyttja systemet. Driftkostnaderna går inte att skratta åt heller.
LitenPenis:

Du underskattar kostnaderna med att driva ett MMO.


Jag pratar inte ens om det överhuvudtaget, det var han som drog upp som ifall kotor skulle vara ett mmo i Wow anda, och det är det jag svarade på. Läs och begrip nästa gång. Jag sa varken ett påstående eller pratade med dig, utan jag pratade med en annan person, och kan du inte omfatta vår diskussion (det jag säger ska du skita i) så svara inte överhuvudtaget bara för att du har ett komplex över att inte synas.