Forumet - Stargate SG-1=bästa science fiction serien någonsin

Stargate SG-1=bästa science fiction serien någonsin

3956 0 52

Spana också in:

Kamisol:

Var är tealc?


Här är jag.

Ritinkin:

Stargate SG-1 har jag väl typ inte sett något av, dock följer jag Stargate Atlantis, vilket i mitt tycke är en väldigt bra serie.


Stargate SG1 är mycket bättre,

jag följer sg1 men jag är itne så förtjust i atlantis, har ite gett det en större chans men dom avsnitt jag sett var inte så bra, dom saknar ju mig.
the guy:

skriv och berätta vad det ni tycker om Stargate serien


Se filmen också! Annars håller jag med Manner: båda serierna är väldigt bra.

the guy:

Du råkar inte veta var man kan köpa alla säsonger av Stargate SG-1.


Science Fiction Bokhandeln. Finns både i Stockholm och Göteborg, eller på internet: http://www.sfbok.se (vet faktist inte om de skickar hem men...)

Annars finns det ju alltid Amazon och liknande.
Stargate Atlantis tycker jag inte är så seriös om man säger, men jag har inte sett stargate SG-1 så mycket i och för sig, ibland kan dom vara FÖR seriösa, man vill ju att det ska hända saker liksom, men annars är den jättebra[smile] Måste kolla när den går nu igen, har inte sett den på ett tag så jag har glömt...
the guy:

Du råkar inte veta var man kan köpa alla säsonger av Stargate SG-1.
har varit runt i några filmbutiker men har inte lyckats hitta dem.


Finns inte i någon svensk/europeisk utgåva vavitt jag vet. Du får kolla efter en amerikansk/australiensk utgåva.

Jag kollade på SG-1 när den började visas på TV3 för mååååånga år sedan. Då såg jag kanske de första två säsongerna. Efter det har jags ett ett par köpkassetter från USA som jag kom över och nu iochmed sexans upplivande av serien har jag sett ungefär till säsong fyra. För ett par år sedan kom jag i kontakt med en annan wikinörd som diggade SG och vi snackade lite om serien så jag vet i stort och mycket vad som kommer hända. Dock tycker jags serien är ganska rolig. Jag rullar runt på golvet och gråter blod åt alla felaktigheter, bristen på konsekvens, historiska missar och liknande. Jag har alltid svårt för sci-fi som inte klarar att granskas av nördar, men SG har dock sjysst underhållningsvärde och fungerar ändå.
Tealc:

Stargate SG1 är mycket bättre,


Word!
Jag såg på serien när den sändes sent på kvällen för ett tag sen, jag fastnade efter några avsnitt och började lära mig en hel del om universumet :P
Men att fixa resten av serien nu när det slutat sändas på min tid tror jag inte att jag orkar, det finns bättre serier att spendera pengar/bandbredd på än denna, även om Stargate är jävligr bra.
Ni är helt enkelt hjon som missar Star Trek: Next Generation på samma kanal några timmar tidigare. Se några avsnitt av den serien istället och ni har påbörjat er vandring mot sci-fi-ljuset med ett stort språng.

Image

(Obs! Detta skriver jag bara för att jag ogillar Richard Dean Anderson)
stargate sg1 är en helt otrolig serie har följt den länge nu. någon som kommer ihåg programmet där jacksson, o neil och samantha. och tok´ra ska testa armband dem har hittat på dem och dem får värsta krafterna väldigt bra program. jag tittar på stargate atlantis också ibland men sg1 är bättre. och start trek är helt värdelöst mot dem det suger om man gämför dem med stargate.
Jeff Eklund:

Wake up call: Videoapparaten uppfanns för trettio år sedan. SPELA IN DET.


Jag är en människa av det nya milleniet, vi har ingen VCR-apparat hemma ^^
Jag orkar inte som sagt, om jag nu ändå ska försöka få tag på resten av seriens avsnitt så går jag annorlunda till väga.
Abarai:

Jag är en människa av det nya milleniet, vi har ingen VCR-apparat hemma ^^


OM du nu är så jävla hightech så har du ju självkalrt en dvd-spelare med inspelningsmöjligheter. Använd den.

Lars_S_Davidsson:

Ni är helt enkelt hjon som missar Star Trek: Next Generation på samma kanal några timmar tidigare.


Vem säger att vi missat den? STNG har jag sett typ två gånger, hela serien, så den kan jag ganska bra redan.