Forumet - Starka drömmar då känslan sitter kvar

Starka drömmar då känslan sitter kvar

616 0 15
Hade en helt sjuk dröm i natt. Jag hånglade upp en supersnygg tjej hemma hos föräldrarna. Det är inte det som är det konstiga, utan att jag verkligen minns känslan. Det har förstås inte förekommit något hångel alls, men jag kan fortfarande känna i hela kroppen exakt hur det kändes!

Har någon annan haft en så sjukt starkt dröm att till och med kroppen blir lurad att det hänt på riktigt? Det känns verkligen som att det har hänt, men jag vet att det var en dröm. Galet vad drömmar kan vara starka.

Spana också in:

sansan93:

tycker det är jobbit när man vacknar och man är så sjukt säker på att saken har hänt men det har inte hänt nånting alls


Helt klart, och det går så fort! Från dröm till uppvaknande kan det vara två sekunder, och man är medveten om tiden också. Det är något i hjärnan... något stadie mellan dröm och uppvaknande. För precis när man vaknar upp så glömmer man hela drömmen bara sådär, förutom i enskilda undantagsfall. Man glömmer liksom på en eller två sekunder.

Drömmar är fascinerande tycker jag. Den här drömmen jag hade var att vi låg i sängen och verkligen kramade om varandra jättehårt, kan fortfarande känna det i armarna. Det är som virtual reality! [crazy]
oskar_det:

Helt klart, och det går så fort! Från dröm till uppvaknande


Mmm det har jag märckt. villket gör att dem som är med mig kan fundera på vad det är jag igentligen pratar om efter som det har aldrig har hänt.

oskar_det:

Drömmar är fascinerande


jag tycker också att det är fascinerande med drömmar
Många gånger.
Var övertygad om att farfar var död en hel dag. Inte så att jag gick omkring och mådde dåligt, för i drömmen hade jag accepterat det, jag bara trodde att så var fallet.
Sen när pappa sa något om att vi skulle besöka farmor och farfar så kom jag på mig själv.
Liknande har skett med andra personer.

Har även vaknat helt förstörd och gråtande för att min låtsassyster (som inte finns) hade dött.

Varit förälskad i några dagar pga dröm.

osvosvosv