Forumet - Start-tråd

Start-tråd

147 0 2
Hej!
Jag mår så bra just nu! är rädd att det bara är en känsla som snart tvinar bort och kvar finns den Tova som inte mår så bra. Njuter dock i allra högsta grad! Jag är rädd för att skolan ska börja igen, jag trivs inte riktigt i min klass. Var nära tre tjejer innan men under distansen delades vi in i två gruppen och jag hamnade i den andra än deras, sedan dess har de bondat så bra att de glömt bort min nästan. 
Har knappt ens hunnit reflektera över att det kan hända att jag kom er in i en period där jag mår dåligt igen. Visst händer det igen, det förstår jag -inget varar för evigt. Men just nu vill jag bara leva i nuet. Jag vet dock inte riktigt vem jag vill vara, jag vill vara en sådan som inte sätter etiker på sig själv. Men hur man än vrider och vänder på det måste man ha någon form av självuppfattning.
Jag var på en 20-års fest ikväll, såg en tjej som var så vacker. Hon hade kort brunt hår och en vit jeansklänning. Jag såg på henne i flera minuter och jag tänkte att ”om jag var ’into girls’ skulle hon varit min typ”. 
Sedan reflekterade jag över min osäkra period jag hade i början av högstadiet. Jag kände att jag inte passade in och bestämde mig för att vara mitt egna jag då jag var trött på att försöka va som alla andra. 
jag tog det dock till sina ytterligheter och fick för mig att jag var bisexuell, vilket inte är något jag identifierar mig som eller känner igen mig i idag. Så jag blev väldigt överraskad när jag nästintill kände mig attraherad av denna tjejen jag skrev om. 
Jag blev så osäker i mig själv att jag kände att jag behövde göra något galet, för att få grepp om vad det vad det var jag upplevde.
Jag bad alltså 20-åringen som fyllde år, packad som vi båda var, att klippa mitt hår i samma frisyr. 
Gick därifrån med kort hår till axlarna och mår bra ikväll. Hur ska jag tolka alla intryck?
Du behöver inte tolka nånting, ta livet som det kommer bara.

Man måste inte ha någon självuppfattning heller, för mig gör det bara allt värre.
All tid du lägger på att lista ut vem du är kan du lika gärna spendera på att vara dig själv istället.

Gör inte nånting som inte känns 100% rätt. Tänk inte så mycket på grejer och val, gå på magkänsla istället. Om du inte kan ångra dig eller gå tillbaka för att det kändes fel så får du bara acceptera det och gå vidare, speciellt småsaker men ibland lite större val också.

Och hör av dig till den där tjejen vettja, hon låter som riktigt vän-material.