Forumet - Starten av en konversation?

Starten av en konversation?

1403 0 18
Ja, så hur startar man en konversation med någon på internet? kamrat aa ni vet såna random sider
Jag menar skriver man: hej vad gör du? eller tjena haft en bra dag 
så finner alla tjejer en så väldigt ointressant
Jag är kille i fall ni skulle villja veta :3

Spana också in:

stick ut ur mängden, testa nåt nytt. gärna något som sticker lite i ögonen, men inte för brutalt som ngn töntig jävla bad boy. hitta balansen lixom. d ordnar sig efter några misslyckade försök, var inte rädd för att misslyckas. testa på nå minde attraktiva försökskaniner först om det känns bättre. 

S3ON:
guu vad mainstreamsossigt 
Kan inte neka till detta. Mainstream, fast detta funkar för att starta en konversation, som kan leda till annat :)

De mesta låter ju för krystat. Att starta en helt random konversation med en tjej som man aldrig har haft en muntlig samtal med, känns ju bissart.

Därför enligt mig, om man nu vill "våga vinna ". Ska man ta till sig moddet att antigen gå fram till tjejen (eller skriva via internet, om man inte kan ses) och säga "Hej". Om du nu kan formulera, samtidigt som du är subtil, något med stilen "jag tycker att du är otroligt söt", kommer hon tycka att det är rätt uppenbart att du är intresserad av henne. Även fast du inte säger "ska vi ta en fika" så är det underförstått att det är det du vill. Då blir det allt lättare när du väl frågar, då antagligen förväntar hon sig det. 

Istället för att ha konversation som "Hej, vad gör du", "jaha, du gillar växter" till helt plötsligt "ska vi ta en fika ". Låter så dumt och bissart.