Forumet - Stelt

Stelt

1118 1 7
Hejhej! Jag har precis blivit tsm med en kille jag har gillat såååå himla sjuukt länge. Vi snackar mycket på sms och telefon. Men jag vet inte vad vi ska snacka om länge. Asså de kan bli pinsamt.. Känns som om vi har pratat om allt. känns pin om vi snackar om samma sak hela tiden. 
Både jag och han är pratglada så de borde ju inte vara något problem. Men de är hemskt när de blir lite tyst. Snälla ge gärna tips och hur har ni gjort?
berätta nåt som hänt under dan
om de inte hänt ngt så berätta saker som hänt för länge sen
detta har jag gjort i 1,5 år nu, snart börjar mina ~*spännande stories*~ ta slut hehe

du kan även fråga "va tänker du på" ps. detta funkar mest om det är någon som 1. tänker 2. gillar o prata

annars kan du googla samtalsämnen

alkohol brukar oxo få en o prata mkt

Spana också in:


Hejpådej: Hejhej! Jag har precis blivit tsm med en kille jag har gillat såååå himla sjuukt länge. Vi snackar mycket på sms och telefon. Men jag vet inte vad vi ska snacka om länge. Asså de kan bli pinsamt.. Känns som om vi har pratat om allt. känns pin om vi snackar om samma sak hela tiden. 
Både jag och han är pratglada så de borde ju inte vara något problem. Men de är hemskt när de blir lite tyst. Snälla ge gärna tips och hur har ni gjort?
Så var det oxå i början när jag hade fått en ny kompis. Haha efter att vi hade pratat om "förr i tiden" så fanns det inte så mycket mer att prata om. Fast ja vi tillslut hittade något att prata om. Saker man stör sig på, saker man tänkt på, vad man vill göra i framtiden, äns drömmar osv... Finns alltid något att prata om :)