Forumet - Steril ?

Steril ?

3091 0 21
Jag har haft oskyddat sex med min pojkvän, men har aldrig blivit gravid? Jag vet att det kan bero på att det måste pågå inom "ägglossningen" , men jag har ingen aning om när det händer. Eftersom jag aldrig får några "värkar" under eller innan jag ska ha min mens och den brukar heller inte vara regelbunden.

Jag vet inte riktigt vem jag ska prata med och fråga, för de UMT som jag varit på har inte varit speciellt hjälpsamma -.- .. Någon här som kanske kan ge råd eller vet någonting om " om man är steril - elr om det finns något test för sådant?"

Spana också in:

Har också oroat mig för det i onödan. Jag har haft oskyddat sex och liksom hoppats på lite sådär i smyg att jag blir gravid, men icke. köpt test efter test och alla negativa. Trodde tillslut att jag inte kunde få barn. Men sen gjorde jag lite research och fick reda på att de krävs ganska mycket för att nått ska hända..
typlsd:

bara för att du har sex oskyddat betyder inte det automatiskt att du blir gravid. dumbass.


Nä, ahfan? Det är ju det jag skrev från början. Du kanske borde läsa hela texten igen, och är du inte intresserad eller inte har någonting vettigt att skriva, så varför skriva över huvutaget :) ?!
Charlies darling:

och denna statistiken kommer just nu att göra att fler 15 åringar har oskyddat sex för dom itne vågar köpa kondomer eller bara är allmänt dumma i huvet.


Chansen att bli gravid vid 15 är alltså nästan 50/50 om man har sex tätt inpå ägglossningen. Tror inte att man chansar då.
De är ju liksom varannan månad man har chans att bli gravid då..
Sen finns kondomer till av fler skäl än att bli gravid.
Statistiken går att googla fram så den 15-åring som är intresserad av att veta kan lätt få fram den.
Det är mycket som ska stämma in för att man ska bli gravid. Man måste såklart ha sex nära ägglossningen. Man brukar säga att man har ägglossning 14-16 dagar efter mens. Jag har dock ägglossning ca 8 dagar efter mens. Fick veta det vid min graviditet (gå jag var på ultraljud).

Det är mycket som ska stämma in för att kroppen ska acceptera en graviditet. Innan jag blev gravid så motionerade jag ofta och jag var noga med kosten. Jag tror att kroppen själv känner av när den är redo för en graviditet. Har du inte blivit gravid så är det kroppens sätt att säga att den inte är redo än.