Forumet - Stockholm till Göteborg

Stockholm till Göteborg

267 0 30
Hur tar man sig från STHLM till GBG på billigaste sätt?
Vi hade tänkt o ta oss till Metaltown men samtidigt spara pengar då vi är fattiga.
Festivalbussen är vårt alternativ, 700kr men dock kom en kompis och sa att vi skulle cykla/longboarda dit.. Känns lite halvdant men kul tanke. Liksom med tält o köret, roadtrip!
Skulle det vara möjligt? Hur långt tid skulle det ta..

Spana också in:

kevindendaylige:

Hur tar man sig från STHLM till GBG på billigaste sätt?


När är det? Är det mer än 90 dagar kvar är det ju bara gå in och köpa en biljett 90 dagar innan för en hundring. I annat fall kan man ju hoppas på sista minuten eller traderas biljetter, dock lär det ju vara rätt svårt i och med att ni inte är ensamma om att vilja åka till gbg just den helgen.
kevindendaylige:

SJ? Hur fungerar det där då..


Ja, SJ släpper ett visst antal biljetter för 95 kronor 90 dagar innan resan. Du går in på deras hemsida och bokar biljett precis som vanligt, bara det att resorna kostar 95 spänn. I och med att det är festival bör det vara rätt många som är ute efter dessa biljetter så jag brukar logga in precis vid tolvslaget vid sådana sammanhang för dom försvinner ofta på någon timme. Ett tips kan vara att gå in redan idag/i natt och kolla upp resor om exakt 90 dagar för att se hur det funkar.
kevindendaylige:

Hur tar man sig från STHLM till GBG på billigaste sätt?


En variant är:

Göteborg - Stockholm
Auktioner från SJ på Tradera

Stockholm - Göteborg
Auktioner från SJ på Tradera

Det SKA inte bli dyrare än att boka via SJ. Blir det det, då har man bjudit för mycket och får skylla sig själv! :P

Men med lite tur så får man resan riktigt billigt. Dock verkar det bara gå att köpa ~3 dagar innan. Om det går kan ni få både snabba och billiga resor! [y]