Forumet - STOCKHOLMS LOKALTRAFIK

STOCKHOLMS LOKALTRAFIK

882 0 63
Har ni några mysiga historier om Stockholms lokaltrafik så skulle jag gärna vilja höra.
Jag bor söder om Stockholm och bussarna SKA enligt tabellen gå ungefär 1-2 gånger i timmen, ibland kommer den 15 minuter för tidigt, ofta 10-20 minuter för sent. Det har även hänt att bussarna kommer i rätt tid men ÅKER FÖRBI mig där jag står. Jävla svinerier.

Sen har man ju fått vänta på nattbussar i flera timmar ibland när man ska hem från sena kvällar i stan. Hatar att lägga ner flera tusen per år för att kunna åka med idioterna, men jag har inte mycket val som 17årig student.

De har väl jobb och arbetstider som alla andra de som jobbar för SL. Vad är det som ger dom rätten att bara skita i allt?


Idag kom jag till tågstationen och var lycklig för att jag inte skulle behöva vänta allt för länge på bussen som skulle komma 10 minuter efter att jag anlänt, men då läser jag: INSTÄLLD.

Spana också in:

Jag kan knappast klaga på busstiderna här, går fyra ggr i timmen vardagar, och de kommer alltid i tid?.. Det jag stör mig på är om t.ex. pendeltåget är sent fem minuter så åker vissa ändå, även fast typ alla dess passagerare kommer ifrån pendeltåget. Någon gång hände det på vintern och jag skulle fått vänta en timme på nästa buss.. och det var sen kväll och mörkt. Lackade som fan.

Men busstiderna är ju helt underbara, när jag bodde i dalarna gick bussen DIREKT hem till mig en gång i timmen och på lördagar/söndagar ALDRIG.