Forumet - Stöd när det gäller Behandlingshem

Stöd när det gäller Behandlingshem

356 0 25
Hej!

Jag är en tjej som inte mår speciellt bra och har en massa olika typer av psykiska sjuldomar, lider bland annat av tvångstankar, hallunicationer, panikattacker, ätstörningar m.m.[sad][tard][chocked] Och nu så är det så att jag ska komma in på ett behandlingshem snart. Jag undrar finns det någon här som har varit på behandlingshem? Är på behandlingshem? Eller bara känner någon som varit/ är? Jag skulle gärna vilja prata med er för jag är rätt skraj för att åka iväg. Så svara om ni känner för det.
svartangel:

Jo visst det är hemskt det med och jag har spenderat alldeles för många månader där. Men då gissar jag på att du bara har vart på barn psyk?


Jo, barnpsyk men det kändes alltid som ett fängelse där. All frihet som dom flesta ser som något uppenbart tas ifrån en.
Så redan efter en vecka kändes det att jag skulle bryta ihop, och det kändes som att väggarna kom närmre och närmre. Och med tiden i ``fångenskap`` så blev jag även aningen paranoid.
Det är mina erfarenheter av psyk...[sad]

Spana också in:

svartangel:

Jag håller med dig om att man känner sig helt instängd om man kan verkligen inte göra något alls där inne. Jag har legat på barn några gånger och jag blev bara sjukare av att vara där inne, så förstår vad du menar. Men hur mår du nu då?


Nu mår jag iaf mycket bättre, har lyckats börja om på nytt:)
Jag var på prov i två dagar och stod inte ut. Det var inte fel på själva hemmet, personalen var jättesnäll och jag hade ett fint rum, men jag klarar inte att vara hemifrån på det sättet. Egentligen var det tänkt att jag skulle vara där ett år, och bara att tänka på det gjorde det för mycket för mig