Forumet - Större bröst av P-piller?

Större bröst av P-piller?

4521 0 22
Jag har suttit och läst lite på internet om olika preventivmedel, och sett att vissa får större bröst av p-piller? Jag som verkligen har småa, och vill ha större undrar om ni kan rekommendera något? Läst lite om t.ex Neovletta, men det står att man kan få biverkningar av dom.. Vissa blir illamående, och jag lider av en stark kräkfobi...

Snälla, ge lite tips! [smile]

Spana också in:

sötnos:

Tagit neovletta fram och tillbaka i flera år och aldrig blivit illamående av dem. [smile]


det blev jag, i början iaf

sötnos:

Dock tror jag inte jag fått större bröst pga dem heller.


inte jag heller.


så det är väldigt individuellt, känns inte lönt att gå på dem o flera år för att få de svälla upp lite, jag tror inte det är något märkvärdigt eller att du ökar i kupa lixom....... det är tidens jobb att få dina bröst att öka i kupa. so hang on tight istället, du är säkert smal o fin o kan ha på dig 50 snygga saker som du kan kompensera för brözten med.
ssaarraahh:

jag är 13 år, jag är inte så erfaren.. än.


Mitt skratt förespråkar en mängd argument. Sammanfattning av alla dessa är: Chilla för helvete, du har inte genomgått puperteten ännu, det kommer när det kommer. Kom tillbaka när du är 26 och fortfarande har platta bröst.
Det är en bieffekt som kommer från reaktionen på de kemiska hormonerna och som de flesta borde veta så är det bäst med så lite kemiska hormoner som möjligt i kroppen med så bra skydd mot graviditet som möjligt.

Det gäller bara att gilla läget, hälsan går före bystmåttet, skulle jag säga. Jag har dock växt i tanken att jag måste gilla min kropp, det kanske är därför jag säger såhär(skulle aldrig sagt det om mig själv förut). Något som jag tror var riktigt bra.