Forumet - Stöter tjejer?

Stöter tjejer?

1111 0 103
Gör de aldrig det? En tjej kanske försöker SIGNALERA sin kompis kompis för att hon är intresserad men annars.. Tjejer, stöter de på något någonsin? När de är ute, i skolan, barer, diskon eller rent allmänt någon restaurang eller shopping center.. Gör tjejer någonsin sånt?

Spana också in:

Sheriffen:

Klart det finns. Men många tjejer vill att killarna tar första steget.


Hur många då då egentligen ? Det är ju nästan alla tjejer som vill att killarna tar första steget. Jag har liksom inte hört en enda historia eller sett någonstans att det är tjejer som tagit första steget.

Det händer ju nästintill aldrig.
orcite:

Gör tjejer någonsin sånt?


DeathOrGlory:

Nej de bits.


Jag har gjort det,dock bara en gång för ett år sen,råstötte på en söt chalmerspojk på krogen,och ett år senare är jag fortfarande lite bitter för jag gick iväg och kommer inte ihåg varför utan att tatt hans telefonnummer. >_______<
Tözen:

jag skulle poängtera för DoG


Aha du poängterade för mig för det är min tråd genom att citera DoG.

Jao.. så du har gjort det för ett år sedan. Känner du tjej kompisar som har stött på någon då? Du har ju gjort det för ett år sedan. För du tyckte han var snygg eller någon som du inte ville riktigt missa.

Betyder detta att du är väldigt kräsen? Gör denna mening alla tjejer till väldigt kräsna? I samband med att en kille får i genomsnitt stöta på ca 50 tjejer innan han får en second date.

Annars på en vanlig känslosam nivå, inuti dig. När du vill ha närhet, mys, sex eller sällskap av det motsatta könet från någon som inte redan är ens kompis. Hade du kunnat tänka dig stöta på någon spontant eller försöker du vara lite extra flashig och väntar på killar ska stöta?