Forumet - stötte på några från min gamla gymnasieklass igår

stötte på några från min gamla gymnasieklass igår

129 0 13

Spana också in:

En kille i nian fick hela skolan (han var den alla såg upp till och var jättecool tyckte alla men han var en total nolla och idag tror jag att han är fet, arbetslös och fortfarande raggar trettonåringar) att kalla mig ett konstig variant på mitt namn följt av pojke. Det var såklart för att jag var så platt.  De hade en sång också tror jag.
Helt galet. Och sedan började mitt liv spirala nedåt rätt fort och jag hoppade av skolan efter några månader i åttan, men det fixade sig sedan så ingen fara på taket.

Badass ju! 

Jag var nog lite utav en cooling i grundskolan. Fast jag var schysst, tycker jag själv iaf. Var egentligen en tönt som råkade hamna med dom coola. Nu är jag iaf inne på mitt 4e år i gymnasiet och har minst ett år kvar, men framför allt typ 0 vilja att bli något i livet när (om) jag väl går ut. Kan inte låta bli att undra i mellan åt om någon av dom gamla tycker att jag blivit den där failade fan och ler över det. Rullar ögonen Finns 3 som har anledning, 2 är för fina människor för att bry sig (var inte så taskig heller egentligen, bara jag som är så snäller och ältar det). Den tredje var ett riktigt litet as, och förtjänade all skit x 10, men livet verkar gå åt rätt håll åtminståne. Även för dom andra två, vilket dom verkligen förtjänar. Är i alla fall inte direkt onöjd med mitt liv, men kan förstå att folk kan se det som rätt kasst Glatt skålande Ser fram emot klassåterträff i alla fall .. Men vår klass kunde inte ens få ihop en skoltröja så att eh, lär ej ske tyvärr. 

Nu blev det kvällssvammel alltså. Minns inte ens vad tråden handlade om. 

Hade för övrigt också eksem (vi snackar öppna köttsår) på både händer och fötter när jag var liten, blossa ut igen i högstadiet. Världens chans att sänka mig totslt, men dom tog en stukad kennyman under sina vingar och gjorde snarare en kul grej av det (fråga mig inte hur). Är evigt tacksam för det. Värmer äckligt mycket än idag, och delar med mig av värmen så ofta jag får chansen i liknande situationer. Nu blev jag sentimental också.