Forumet - Stoppa piercings!

Stoppa piercings!

2568 0 155
Till att börja med så är dessa groteska kvarlevor från 90-talet groteskt fula och passar ingen, oavsett "stil".
Det spelar ingen roll om det är en hippie med långt nedhasade byxor och kepps på sned eller en slipsnisse med kostym. Ingen av dem passar med piercing och ingen annan heller, för den delen.
Vad är det för sjuklig drift, som driver alla dessa ungdomar till att ta hål på ansiktet och föra in en bit metal i hålet?
Är det att klassa som en grav psykisk sjukdom, med tvångssterilisering och en hel del rotande i hjärnbarken med smutsiga instrument som följd?

Piercings bör vara förbjudet i svensk grundlag. Individerna i samhället mår enbart bra av att kontrolleras av storebror. Mer statlig kontroll åt folket!

Spana också in:

the_digital_blonde:

well its not gonna happen


Om nu inte du vill sköta jobbet åt mig?
Jag pekar ut vad jag vill ha raderat, okej?

Garm1:

tycker vi skall sterelisera och ge lobotomi till idioter som yrkar för ökat antal förbud.


Människor mår enbart bra av att bli förbjudna till att ta sig friheter. Vi måste så långt från anarki som vi kan komma. Majoriteten av folket är korkade får som vi få intelligenta (regeringen), ska fösa omkring.
Comhem:

Majoriteten av folket är korkade får som vi få intelligenta (regeringen), ska fösa omkring.


Hur kommer det sig att enbart idoterna som förespråkar detta? Är du antidemokrat med?

Comhem:

Människor mår enbart bra av att bli förbjudna till att ta sig friheter.


och vad baserar du detta på?

Comhem:

Vi måste så långt från anarki som vi kan komma.


Sannerligen, då anarki betyder kaos, och förr eller senare leder till facism och minskad frihet. Det som behövs är liberalism.
För ungefär 4000 år sedan när näs piercingen först upptäckts i Mellan Östern. I Första Moseboken 24:22 i Bibeln beordrade Abraham sin noblaste tjänare att finna en fru till hans son Isaac. Tjänaren hittade en kvinna vars namn var Rebekah, och en av dom presenter han gav till henne var ett ”gyllene örhänge/ring” men det ursprungliga Hebreiska ordet som användes var Shanf som också har översatts till ”näsring”. Näs piercingen kom till Indien på 1500-talet från Mellan Östern med resande Mongol kejsare. I Indien satte man ett stift (Phul) eller en ring (Nath) oftast i den vänstra näsvingen, som man ibland satte samman med örat med en kedja, och på vissa platser piercade man båda näsvingarna. I Indien är det dock vanligast att man piercar den vänstra näsvingen, för det är stället som i Ayuvedra (medicinkonst från Indien) är associerat med kvinnans fortplantnings organ. Man menar att denna piercing skulle hämma smärtan under förlossningen och göra den enklare. Det var hippies som på slutet av 60-talet tog med sig näs piercingen till oss i väst från deras resor i Indien. Detta används fortfarande bland ”Berber” nomader och Beja stammen i Afrika, och Beduinerna i Mellan Östern. Storleken på ringen beskriver hur rik ens familj är. Ringen ges av maken till sin maka vid bröllopet, och är hennes säkerhet om dom skiljer sig. Näs piercingen är väldigt attraktiv och kan betona ansiktet mest för att näsan är ansiktets mest framträdande del. Leonardo Da Vinci menade på att näsan utgör karaktären för resten av ansiktet.
Dragula:

Du skulle må bra av kontroll, en psykiatrisk evaluering kanske?


Comhem:

Kättare!


* Kättare är man när man bryter mot en religion som man tillhör. Vilket han inte gör, kör på hedning istället, mer passande skällsord.

snaeky:

Då blir det lissom grädde på moset...


Grädden på moset är något positivt, vilket inte verkar stämm överens med din syn. Typ lyxa till det med lite grädde på sitt mos.
jojOzZz:

Grädden på moset är något positivt, vilket inte verkar stämm överens med din syn. Typ lyxa till det med lite grädde på sitt mos.


Hahah ja aså jag har alltid haft en felaktig syn på det här uttrycket. För mig är det negativt. Typ som i

"Mm vad gott med mos nu.. Nej vad är det där? En klick grädde? Nej usch nu blev det för mycket, jag som hade sett fram emot mos. Nu vart det grädde på moset"
snaeky:

Hahah ja aså jag har alltid haft en felaktig syn på det här uttrycket. För mig är det negativt. Typ som i

"Mm vad gott med mos nu.. Nej vad är det där? En klick grädde? Nej usch nu blev det för mycket, jag som hade sett fram emot mos. Nu vart det grädde på moset"


Jo, men du får börja tänka på det så ingen missuppfatter dig[y]