Forumet - stor mage , mår så dåligt ..

stor mage , mår så dåligt ..

2856 0 159
hej , jag skriver här för att jag mår så JÄVLA dåligt..
jag känner mig så fet varje dag , och det enda jag typ tänker på är att gå ner i vikt , de senaste två åren har jag blivit mkt större , det syns inte på vågen , men det syns på kroppen .

har fått värsta magen , jag lovar, ALLT fett har hamnat där (och på låren) men inget på brösten, typ mini .. utan tröja, eller med tajt tröja ser jag GRAVID ut. det var en som t.o.m trodde jag var gravid !

jag mår verkligen superdåligt över det här , och kan inte längre visa mig i tajta, vanliga tröjor utan allt måste vara oversize så inte min "gravidmage" syns . fattar inte varför allt hamnat just där . :\

jag vet inte vad jag ska göra , jag har inte ätstörningar eller ngt sånt men jag mår iaf väldigt dåligt över min vikt .

kan inte längre ha topparna jag hade förut utan att min mage putar ut. skämms som tusan .

vad ska jag göra ? hur blir jag av med denna jävla magen ?

grejen e att jag har ju små bröst , mina axlar ser beniga ut , lix min överkropp ser ut som en överkropp på en 7-åring kanske , men sen underkroppen är värsta stor. jag vill ju inte bli smalare upptill .. där vill jag ju bli större istället ..

Spana också in:

Buddah:

Har du haft oskyddat sex?


nej de har jag inte ..

Oväntad:

ågot som du äter? Då kan man bli svälla upp, speciellt över magen. Du kan testa att undvika gluten eller mjölkprodukter ett tag och se om det gör någon skillnad.


mjo , asså på morronen är min mage inte lika stor , men sen om jag kollar på kvällen har den alltid svällt upp mkt mer så då känner jag typ att jag inte vill äta något under dagen , för jag mår så dåligt när jag ser den uppsvälld på kvällen sen . :\ men ja jag kan testa de ett tag .. hur länge ungefär , tills man kan märka nån skillnad ? jag får inte ont i magen av mjölkprodukter.. kan man va laktosallergiker ändå ?
Now_what:

börja träna


jag är för seg o orkar aldrig ta mig till gymmet , har tänkt att börja promenera/springa kanske men jag tar mig aldrig i kragen och gör de heller , dels för att de är så kallt ute och jag har så mkt annat o göra också , massa plugg o skit .. de blir aldrig att ja gör det helt enkelt . skjuter fram de.

Now_what:

pics or gtfo


aldrig .. skämms FÖR mkt för det .. men ser verkligen gravid ut, och de har en påpekat t.o.m när jag bara hade på mig behå och trosor och de känns ju kul o höra, då kan man t.ex inte skylla på att det är jeansen som sitter för tajt elr ngt utan man såg min mage väldigt bra då, så alltså ser jag gravid ut, och hur roligt är det ..
postis_per:

banta då?


vet inte hur jag ska äta elr nånting , och jag kan typ klara mig en vecka sen trycker jag i mig massa onyttigt .. har enormt sockersug , varje dag .

Cobrastyle:

Jamen då ska du ju inte klaga om du inte orkar göra nått åt det. Ut och rör på dig och ät mindre onyttgt!


ja , jag har skitdålig självdisciplin o även om jag vill gör jag de inte ! de känns så tråkigt o trist o gå ut o springa ensam , och kallt , ser typ inget positivt i de , förutom att jag blir fin efter ett bra tag då , men det får mig ändå inte o göra det .. d känns inte så lockande o springa ut i kylan liksom.. känns som om d inte kmr bli så mkt skillnad sen ändå..
thisshitisBANANAS:

hur länge ungefär , tills man kan märka nån skillnad ? jag får inte ont i magen av mjölkprodukter.. kan man va laktosallergiker ändå ?


Jag vet inte, kanske kan vara värt att testa en månad eller så?

Jag tror nog att man kan vara laktosallergiker utan att få ont i magen, och du kan ju vara känslig mot laktos eller mjölkprotein utan att vara allergisk, eller vad man ska säga.
thisshitisBANANAS:

vet inte hur jag ska äta elr nånting ,


räkna kalorier bara[y] håll dig typ under typ 1000 kalorier om dagen så kommer din mage försvinna på nolltid[y]

thisshitisBANANAS:

har enormt sockersug , varje dag .


det är mest en vanesak. alltså din kropp ar antagligen van vid att få i sig massa socker isåfall. det går över efter ett tag.
Now_what:

ut och gå eller spring! det börjar ju bli varmare nu..och om presidenten i usa hinner träna hinner väl du också? 30-60 min 3 gånger i veckan?


mjo som tur är .. =) hah ja de har du rätt i ... blir de någon skillnad då om jag tränar , alltså märkbar skillnad ? vill få en rätt så mkt plattare mage till sommaren typ , så jag vågar visa mig i bikini som en normal människa utan att behöva skämmas för min "gravidmage"

postis_per:

håll dig typ under typ 1000 kalorier om dagen så kommer din mage försvinna på nolltid


jo, det blir nog lättast så . =) kollade på nån sida att jag ska få i mig 1200 kal per dag , men 200 kal mindre är ju inte så mkt , ska jag satsa på t.ex 800 eller kommer jag bli för smal då ? vill alltså inte bli sååå mkt smalare , inte som om jag har ästörningar, det är inte fint .. vill bara ha bort min mage.

postis_per:

in kropp ar antagligen van vid att få i sig massa socker isåfall. det går över efter ett tag.


jo det är den.. men vet du något man kan ersätta det onyttiga med då , när man känner sötug ?

Oväntad:

Jag vet inte, kanske kan vara värt att testa en månad eller så?

Jag tror nog att man kan vara laktosallergiker utan att få ont i magen, och du kan ju vara känslig mot laktos eller mjölkprotein utan att vara allergisk, eller vad man ska säga.


ja , :) tycker iofs om laktosmjölk o sånt hehe .. fast det är ju dyrare , det blir inte mamma så glad över .. men jag kan ju testa =)
thisshitisBANANAS:

men jag har ju haft sånhär mage ett bra tag .. alltså , ett år ungefär kanske , jag vet inte .


Hur ofta gör du nummer 2? Om svaret är Mindre än 1 gång om dagen kanske du skulle se till att få i dig lite mer fibrer. Som du beskriver det så låter det som att du är svullen .