Forumet - Stora Bonde söker fru-tråden

Stora Bonde söker fru-tråden

4727 1 39

Tittar ni?? Hur många skämskuddar har ni? Det är så gulligt och jobbigt samtidigt.. typ killarna som dejtar Marlene (heter hon så?)! De är så tafatta, haha! Kändes som att hon skulle kunna hitta mycket mer normala killar, hon är ju ändå rätt hurtig.

Och vad har hänt med programidén? I andra säsonger gick de på massa dejter, hade massa aktiviteter för sig! Nu går de iväg en kvart ibland och samtalet går oftast; "Jaha, hur känns det här då..?" "Jo, det känns bra.. det är skönt att vara på landet." "Ja, du trivs?" "Ja, det gör jag ju.." "Jaha, ja.. ska vi går tillbaka till de andra?" "Ja, det gör vi?"

TRÅKIGT!! Tacka vet jag Ensam mamma söker där de hånglar loss! PartyParty


FruLiten: Hade tvn igång men lyssnade mest, verkade ganska stelt. :(
Ja, eller hur! Jag förstår ju dock att man som tv-tittare inte alls får se allt, men verkar som de inte känner varandra.. förstår inte varför de "sökande" inte tar mer initiativ! Om jag var en av dem skulle jag kramas och vara allmänt göllig hela tiden för att "vinna". De är så tråååkiga!

Spana också in:


mynona: fru låter käckt hurtigt, hustur ilustrerar hur gammalmodigt det är att gifta sig och förlöjligar titeln
Tror att det är för att man har tänkt på visan "Och bonden tar en fru, och bonden tar en fru, hej hopp.." Vilket iofs är sexistiskt att han tar henne utan att fråga..Kan du utveckla att det är gammalmodigt att gifta sig? 
isola: Uh :( hittade hon någon till slut?
Tror inte det.. i sista avsnittet åker de på utlandssemester med en av aspiranterna och hennes resa med någon man, minns inte vad han hette, var hemsk! Hon ville inte dela rum med honom (som alla andra par gör på de där resorna för att de i princip är ihop redan) och de pratade knappt med varandra. Älskar hur pinsamt det är HjärtaBlink

Bell: Tror att det är för att man har tänkt på visan "Och bonden tar en fru, och bonden tar en fru, hej hopp.." Vilket iofs är sexistiskt att han tar henne utan att fråga..Kan du utveckla att det är gammalmodigt att gifta sig?
jovisst, förr i tiden var det förbjudet att ha ett förhållande utan att vara gift, nu kan man det så varför gifta sig, etc (jag har läst historia osv)

ceka92:
åh, hon verkar social och trevlig men vad är det för män? vilka äckliga vibbar man får.
Ja, eller hur? Lika med Marlene i årets säsong!

mynona:
jovisst, förr i tiden var det förbjudet att ha ett förhållande utan att vara gift, nu kan man det så varför gifta sig, etc (jag har läst historia osv)
Det är en del av vår kultur och har ju mest att göra med juridik, arv osv.. Det är ju en trygghet juridiskt sett och gör väl att man undviker bedrägerier antar jag. Men kan inte så mycket om partnerskapshistoria. Blink Många ser väl det dock som en stor romantisk gest, vilket även jag gör. Jag älskar bröllop! Allt behöver inte vara så byråkratiskt, de flesta gifter sig väl ändå för att visa att man vill höra ihop, tycker det är fint. Hjärta