Forumet - Stora bröst, hjälp vill inte ha det!

Stora bröst, hjälp vill inte ha det!

5292 0 116
Jag vill inte ha stora bröst... jag har C-kupa och förut hade jag b-kupa, och det känns som att B-kupa är min identitet egentligen, eftersom att jag har haft det längre tid i min ungdomstid än jag har haft c. Jag gillar verkligen inte detta, plötsligt blir man betraktad som kurvig när jag trodde att jag inte alls var det! Har ju höfter också men jag skulle verkligen vilja ha b-kupa för det skulle kännas mer som jag. Det finns vissa fördelar med mina bröst, jag behöver inte oroa mig för att dom är för små. men det känns som att killar gillar mer att ja.....slicka på små bröst, aldrig har jag varit med om någon kille som har ägnat mina bröst mycket uppmärksamhet så länge jag har haft denna storleken. förutom när man har kläder på, då tycker väl många det är fint säkert.

Men jag vill nog endå inte förminska brösten. Men min tanke är att det mest är sexfixerade tonårskillar och gubbar som gillar stora bröst alltså EGENTLIGEN, snygga killar verkar mer gilla små eller lagom :(

Och säg nu inte att det jag skrev är patetiskt eller något, men jag undrar vad killar egentligen gillar? Självklart kommer jag nog inte få reda på svaret här men jag tror att jag kan se vilka som är vilka och skriver vad..

Vem tycker du seriöst är finast?

xtinaamanda_11134055.jpg

Spana också in:

Torftig:

Gå ner i vikt, då blir brösten mindre.


Har redan gått ner i vikt , och har då inte märkt någon skillnad... men jag måste gå ner lite till, du har faktiskt rätt jag har gått upp i vikt väldigt mycket på 3 år men snart är jag tillbaka där jag var för 3 år sen och då kanske jag får byta storlek igen? Men känns ju lite tråkigt iochförsig, jaja jag får väl se vad som händer

Skrämd av en kvist:

Jag tycker att: du skall vara glad och sluta definiera din personlighet efter kupstorlek. Mh.


Ja men eftersom jag trodde att det var min storlek, de kändes som jag.
Beelzebub:

Är det fysiskt jobbigt för dig d.v.s att du får rygg och axelproblem med det så kan du få operation.


ja jag har ju faktiskt lite ont i ryggen, faktiskt just nu, men ibland kan jag få ont i axlarna när jag dricker alkohol, vad tror du det kan bero på?

OF 5:

mindre är finare.


Ja det var ju det jag trodde. Men en brunett som är söt och rolig och har kvinnlig kropp eller en blond tjej med små bröst som verkligen har självförtroende, vem skulle du då välja? Finns ju ingen som kan uppskatta mig för den jag är. jag hatar killar.
Sa ra:

Men en brunett som är söt och rolig och har kvinnlig kropp eller en blond tjej med små bröst som verkligen har självförtroende, vem skulle du då välja?


i första hand en med bra självförtroende. och skulle jag behöva välja skulle hon ha små bröst. men som sagt självförtroende går alltid först

Sa ra:

Finns ju ingen som kan uppskatta mig för den jag är. jag hatar killar.


nu kommer jag säga som alla säger till mig - det måste finnas någon som uppskattar dig för hur du är
Harpyja:

Får väl motionera ändå. Du kan ha gått ned i vikt på grund av att musklerna tynar bort. Kan inte räkna med vågen.


Nä... [confused] jag har tränat yoga 1 gång i veckan denna höst och vinter annars har jag inte tränat men det innebär ju inte att jag bara har suttit hemma tvärtom har jag varit väldigt aktiv måste jag säga. Istället har jag struntat helt i godis, jag har inte ens ätit spec onyttigt choklad på helgerna bara men ibland har jag inte haft någon hejd. Så jävla orättvist egentligen att just jag ska ha gått upp i vikt när jag äter som normala ungdomar. men som sagt nu har jag gått ner i vikt så då kan jag ju äta som förut lite igen men i framtiden ska jag äta nyttigare . Jag gick ner i vikt av att inte röra choklad och annat onyttigt men jag tränade inte, utan bara yoga
Sa ra:

Vem tycker du seriöst är finast?


Seriöst? vafan du tog en fin brud med mindre pattar och jämförde henne med Gravida Aguilera och en bild som verkligen inte är till hennes fördel;)

Skitsamma, föredrar själv stora pattar framför mindre, men inget fel på mindre heller...

//Royal