Forumet - Stora bröst, ont i ryggen

Stora bröst, ont i ryggen

759 0 11
Jag har haft ont i ryggen så länge nu och jag tror att det beror på mina bröst... Alla säger att man ska träna ryggen så att den blir stark, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra... Har googlat lite, men inte hittat något specifikt... Finns det några hemma-övningar man kan göra? Tacksam för alla tips!
Crypto:

rygglift är det enda jag kommer på bara sådör
alltså ligger ner och lyfter med ryggen så att armarna är en liten bit ovanför marken


om man dessutom sträcker armarna så att de är "framför" huvudet ist för att ha dem böjda vid sidan av det blir det mkt jobbigare och bättre träning.

annars finns ju typ "good mornings" "latsdrag" och "styrkevändningar" om man vill träna rygg och inte har ngn muskel i ryggen som man specifikt vill träna (och har tillgång till gym och skivstänger)

Spana också in:

Juuwlia:

Hur definierar man en "bra" bh?


Det beror väl på vad syftet är med den, men i sammanhanget ska väl en bra bh hjälpa till att lyfta upp brösten så att de belastar ryggen mindre. Prova att gå till någon affär som specialiserar sig på underkläder (Twilfit ska tydligen ha kompetent personal, har jag hört) och be dem hjälpa dig.

Sedan är ju ryggmuskler också bra, men det har jag inga bra tips om hur du skaffar.
Juuwlia:

Köper alla mina BHar på twilfit...


Jo, fast nu tänkte jag mer på personal som kan hjälpa dig att hitta bh:ar i en bra modell. Men det stämmer förmodligen att de rekommenderar de dyraste - fast om det hjälper dig att inte ha ont i ryggen så kan det väl vara en rätt värd investering i längden? Sedan kan du ju alltid fråga om billigare alternativ och så.