Aviseringar
Rensa alla

Stora porer, dör!


Ämnesstartare

Hej!

Jag mår väldigt dåligt över det här, och har haft det i flera år nu(minst fem) och mitt självförtroende existerar inte längre pga det här, så hån som svar undanbedes.

Har en fråga:
Finns det produkter som minskar och förminskar porerna i ansiktet, eller går det bara att ändra vad som finns/kommer ut ur dem?

Grejen är den att jag har skitstora porer, speciellt på och på sidan av näsan samt mellan ögonen en bit upp på pannan. Här är det värst, men har även över nästan hela ansiktet.

Alltså jag har en del finnar, men det värsta är ändå de här porerna som det kommer väldigt mycket talg(?) ur. Alltså var tredje dag typ kan man verkligen se det vita och dra med fingret så att det "lossnar" och då blir det liksom lent och ser rätt normalt ut förutom att jag då blir lite röd/svullen i någon timme. Mm... kan ju fortsätta så här. ELLER INTE :p Det är äckligt och ser ändå inte bra ut och tar onödig tid.

Så: Hjälper medel mot finnar mot detta eller är det något annat jag ska använda?
Jag har provat Stioxyl och Basiron, men de funkade inte(och de är ju mer mot finnar... inte porer?).
Just nu använder jag de här tre produkterna:
ACO cleansing face wash
ACO acnelösning som jag använder med bomullspads
L'ORÉAL Pure&Matt Deep cleansing gel pore declogging, soft scrub micro-beads
Vet inte om min hud blir torr av dessa, men tror inte det. Eller jag vet inte... vet inte vad som är normalt längre allvarligt talat.

Även om jag rengör så är ju mina porer stora, och det är inte snyggt. Men om det finns produkter som drar ihop dem eller "täpper igen" dem, blir det inte en massa bakterier och skit där då, så att finnar blossar upp?

Snälla hjälp 🙁


   
Citera
Ämnesetiketter

Minns att Basiron funkade för mig.


   
SvaraCitera

gå till läkare, kan vara acne


   
SvaraCitera

tjejer gillar stora saker[wink][wink]


   
SvaraCitera

Gå till en hudläkare, där borde de kunna ge dig olika produkter som ska hjälpa mot porer och sånt. Har du provat neutrogenas grejsimojs kräm eller vad det är, .. som ska hjälpa mot porer? Min kompis använder den och den funkar fint för henne.

sebbe:

Jag mår väldigt dåligt över det här, och har haft det i flera år nu(minst fem) och mitt självförtroende existerar inte längre pga det här

Hur gammal är du?


   
SvaraCitera

Gå till en hudläkare eller skolläkaren, så får du den hjälp du behöver. Men jag är nästan säker på att ingen tänker särskilt mycket på dina "stora porer". Varför skulle dom? 🙂


   
SvaraCitera

sebbe:

Vet inte om min hud blir torr av dessa, men tror inte det. Eller jag vet inte... vet inte vad som är normalt längre allvarligt talat.

Smörjer du in dig med hudkräm?


   
SvaraCitera

Gå till en hudläkare!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Det finns produkter som minskar porerna avsevärt men tror det är svårt om du har pormaskar.
Jag rekommenderar ändå att du skulle uppsöka typ acnespecialisten eller något, då dom rensar alla porer (och då rensar dom precis allt).
Efter det försök bara göra rent så mycket du kan utan att torka ut huden, använd fettfri lotion. Personer med mycket pormaskar bör ju göra portömningar 4-5 gånger per år.

acnespecialisten.se är deras hemsida, själv ska jag dit imorgon 🙂


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du klagar på det? Tänk på barnen i Afrika[no-no]

Image


   
SvaraCitera

looptroop:

Du klagar på det? Tänk på barnen i Afrika

Du sitter på um och slösar pengar på bredbandsuppkoppling? När du kan skänka de till barnen i Afrika?!


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Lounge fact:

När du kan skänka de till barnen i Afrika?!

Fan tänkte jag inte på! Från och med nu inget internet, el tak överhuvudet och mat för mig allt ska till Afrika![bigcheers]


   
SvaraCitera

Men är det inte en reklam med den där high school musical-tjejen då hon säger nåt i stil med: "when i got stressed i got spots".. och den krämen ska väl tydligen hjälpa mot pormaskar / stora porer..


   
SvaraCitera

looptroop:

Fan tänkte jag inte på! Från och med nu inget internet, el tak överhuvudet och mat för mig allt ska till Afrika!

hare bra hejdå


   
SvaraCitera