Forumet - Stora tråden för kändisspotting

Stora tråden för kändisspotting

3558 1 81

Ja. Här berättar vi om vi sett någon kändis på stan eller så. Typ om de gjort något roligt eller bara var där osv. Kan ju alltid vara intressant att diskutera.

I egenskap av trådskapare så kan jag börja med att berätta att jag såg bajsmannen på centralen i Göteborg för en vecka sen. Lade först märke till hans tröja där det stod "WWGGD" och en bild på GG Allin. Tyckte den var väldigt fräsig. Lade sedan märke till honom och hans tjej. För att vara världens dräggigaste punkare har han lyckats haffa en oerhört snygg brud. När de gått förbi lade jag märke till deras västar. På hans väst var det ett toaklistermärke fastsatt och det stod Onkel Kånkel och "2,8% crew". På hennes hade hon en patch där det stod "Sexist - javisst". Det tyckte jag var festligt. 

Er tur!

Senast ändrad 22 Jul 2013, 20:30 av qazedctgb

Spana också in:

Har pratat med Johannes Brost (dryg och stressad), Gösta Ekman (gammal och lugn) och Mona Sahlin (log menande "du vet vem jag är") under icke nämnvärda (på riktigt) omständigheter. Gått förbi Filip Hammar och Måns Zelmerlöv eller någon liknande Idol-faggits på stan. Har duggats av svettstänk från Slavoj Zizek också.

Av de jag minns:

Agnetha Fältskog.
 För cirka 13 år sedan var hon och hälsade på bekanta i området hon växte upp på.. Samma dag befann jag mig hos min farmor och farfar som bodde där, vi var ute och gick med hunden deras och matade fåglar vid dammen, så kom hon och gick där.. Haha minns att hon kramade farmor och sa: "Det var inte igår!".. Jag var ~nio år och hade ingen aning om att denna människan var kändis ens...


Amy Deasismont. Träffat på lite här och var staden runt, men mest på JB under tiden jag gick där, hon vart borta flera dagar i veckan though.. Måste haft fullt upp med kändislivet. Det närmsta jag har kommit henne var nog när hon lät mig gå före henne i kön in till matsalen. Rodnar Då fick jag faktiskt ögonkontakt, annars brukar hon ignorera människor hon inte känner.. Som om de är osynliga liksom, hon är jävligt duktig på det..

Göran Hägglund. Träffat i samband med skolavslutningar och dylikt, hans yngsta son gick i min klass genom mellan och en del utav högstadiet.


Stina Ekblad. 
Tro det eller ej, men denna människan stod före mig i kassakön på ICA (Jag vet, komiskt med just ICA..) Men så jävla ofta som jag dessa butiker besöker antar jag att chansen är mig större än någon annan att träffa på en kändis där inne.. Även fast det endast har inträffat denna gången.. ;)

Harald Treutiger. På en färja mellan Rödby (Danmark) & Puttgarden (Tyskland) när jag var på väg ner till Österrike på en skidresa, han var riktigt vänlig och hälsade glatt, hade nog fått i sig en del!

   
Säkert fler.. Men inga som har fått min uppmärksamhet riktigt och hamnat på minnet..