Aviseringar
Rensa alla

Storbritannien drar in medborgarskap för muslimska extremister


Ämnesstartare

Storbritannien har beslutat att dra in medborgarskapet för muslimer som krigar för IS eller på annat sätt sympatiserar med islamistiska grupper, även sådana som är födda och uppväxta i landet.

Vad tycker ni om tilltaget? Bör Sverige följa efter? Om nej, vad tycker ni vi ska göra med sådana som åker ner till Syrien eller Irak och krigar för IS? Ska de få komma tillbaka och leva sina liv som vanligt som om ingenting har hänt?

http://www.friatider.se/storbritannien-drar-medborgarskap-f-r-muslimska-extremister

För er som inte gillar Fria Tider, finns det även en länk till Daily Mail.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2864371/Theresa-exiles-British-born-family-daughter-went-fight-jihadists-Syria.html#comments


   
Citera
Ämnesstartare

Dra in medborgarskapet för inkompetenta personer som de i Folkpartiet istället Mycket glad 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

1. Är inte detta gamla nyheter då flera länder gjort detta för några månader sedan?

2. Nej, man borde inte låta extremister som åker för o döda att få komma tillbaka - vilken typ av extremism det än är. Man ska inte bannlysa IS och krama naziextremister. Stäng ute allihop eller ingen.

MarcusKing: Dra in medborgarskapet för inkompetenta personer som de i Folkpartiet istället

Då är det bättre att börja med SD och SvP om vi ska dra in medborgarskap för inkompetens.

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84:
1.
Då är det bättre att börja med SD och SvP om vi ska dra in medborgarskap för inkompetens.

Hjärta

Som en stor kvinna en gång sa: "Stockholmare är smartare än lantisar" hahahahaha men de är väl söta ändå? Skyller allt på en sak som små barn?


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

MarcusKing: Skyller allt på en sak som små barn?

SD ja. SvP är bara smuts.

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Storchen84:

SD ja. SvP är bara smuts.

Hjärta

Har inte ens orkat läsa deras partiprogram.. Galen


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

MarcusKing: Som en stor kvinna en gång sa: "Stockholmare är smartare än lantisar"

kinberg batra är inte folkpartist. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

S3ON:

kinberg batra är inte folkpartist. 

Nehe Blink Men hon är fan lika efterbliven som Björkis så..


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Du borde haft med en poll. I sådana här ämnen kommer folk ej våga skriva vad de tycker.
Terroristsympatisörer utgör ju en risk men sålänge det stannar vid sympati så tycker jag att deras medborgarskap ska få vara kvar.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

isola: Terroristsympatisörer utgör ju en risk men sålänge det stannar vid sympati så tycker jag att deras medborgarskap ska få vara kvar.

Tänkte inte på detta... Fast håller med det du skrev. Sådana som krigar ska ej få komma tillbaka. Sådana som bara sympatiserar - so what?

Hjärta


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Då islam inte hör hemma i ett vitt europeiskt land faller det sig egentligen rätt sunt att avlägsna dessaarrow-10x10.png värderingar bäst man kan men tankemönstret är samtidigt farligt. Du bör under inga som helst omständigheter kunna bli utvisad för att du uttryckt en sympati då brott endast bör gälla faktiska regelöverträdelser. Nästa grej kan ju bli att katoliker, irländare, homosexuella eller andra befolkningsgrupper avlägsnas för att de inte passar den stundande brittiska modellen.

Britterna borde varit försiktiga med vilka de tog in hipp som happ för 15-20 år sedan. För nu när situationen blivit så extrem så är det antidemokratiska metoder likt denna man kan få komma att förlita sig på i allt högre utsträckning för att skapa ordning och reda till samhället igenarrow-10x10.png

Folk som läser denna nyhetarrow-10x10.png och blir chockerade bör samtidigt veta detta angående england - De har en betydligt större muslimsk population, olika islamistiska grupper kontrollerar ghetton, man har på sina håll försökt upprätta sharia-zoner där öldrickande, hazardspel och andra dekadenta levnadsmönster försökts motarbetas, man har inrättade sharia-domstolar som dömer efter islamsk lag. Sympatierna för en värre, hårdare och icke-västlig bejakande islam är betydligt högre där än någonstans i Sverige.  Det är rosengård upphöjt två eller tre gånger ute i "deras" förorter. 


   
SvaraCitera

Bra gjort! Om man åkt från tryggheten i Europa för att kriga för Isis har man absolut inget att göra här mera.


   
SvaraCitera

Hårig: Storbritannien har beslutat att dra in medborgarskapet för muslimer som krigar för IS eller på annat sätt sympatiserar med islamistiska grupper, även sådana som är födda och uppväxta i landet.

Vad tycker ni om tilltaget?

Dåligt. Ifall man är medborgare så ska man ha samma rättigheter som alla andra medborgare, det är ju själva konceptet. I så fall ska även vita, kristna britter kunna utvisas på samma grunder. 

Straffa terroristerna på andra sätt! 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Även arabiska och muslimska länder gör detta, kuwait  som b.la följer en hel del sharialagar var de första att börja med det. 

Smings inlägg är så tragiskt att det väcker moderkänslor i mig.


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Synd att inte the UK har kvar dödsstraffet därför då skulle man ju kunna eliminera terroristen rakt av.  Skadeglädje


   
SvaraCitera