Forumet - Storbritannien drar in medborgarskap för muslimska extremister

Storbritannien drar in medborgarskap för muslimska extremister

3835 1 15
Storbritannien har beslutat att dra in medborgarskapet för muslimer som krigar för IS eller på annat sätt sympatiserar med islamistiska grupper, även sådana som är födda och uppväxta i landet.

Vad tycker ni om tilltaget? Bör Sverige följa efter? Om nej, vad tycker ni vi ska göra med sådana som åker ner till Syrien eller Irak och krigar för IS? Ska de få komma tillbaka och leva sina liv som vanligt som om ingenting har hänt?

http://www.friatider.se/storbritannien-drar-medborgarskap-f-r-muslimska-extremister

För er som inte gillar Fria Tider, finns det även en länk till Daily Mail.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2864371/Theresa-exiles-British-born-family-daughter-went-fight-jihadists-Syria.html#comments
1. Är inte detta gamla nyheter då flera länder gjort detta för några månader sedan?

2. Nej, man borde inte låta extremister som åker för o döda att få komma tillbaka - vilken typ av extremism det än är. Man ska inte bannlysa IS och krama naziextremister. Stäng ute allihop eller ingen.

MarcusKing: Dra in medborgarskapet för inkompetenta personer som de i Folkpartiet istället
Då är det bättre att börja med SD och SvP om vi ska dra in medborgarskap för inkompetens.

Hjärta

Spana också in:

Då islam inte hör hemma i ett vitt europeiskt land faller det sig egentligen rätt sunt att avlägsna dessaarrow-10x10.png värderingar bäst man kan men tankemönstret är samtidigt farligt. Du bör under inga som helst omständigheter kunna bli utvisad för att du uttryckt en sympati då brott endast bör gälla faktiska regelöverträdelser. Nästa grej kan ju bli att katoliker, irländare, homosexuella eller andra befolkningsgrupper avlägsnas för att de inte passar den stundande brittiska modellen.

Britterna borde varit försiktiga med vilka de tog in hipp som happ för 15-20 år sedan. För nu när situationen blivit så extrem så är det antidemokratiska metoder likt denna man kan få komma att förlita sig på i allt högre utsträckning för att skapa ordning och reda till samhället igenarrow-10x10.png

Folk som läser denna nyhetarrow-10x10.png och blir chockerade bör samtidigt veta detta angående england - De har en betydligt större muslimsk population, olika islamistiska grupper kontrollerar ghetton, man har på sina håll försökt upprätta sharia-zoner där öldrickande, hazardspel och andra dekadenta levnadsmönster försökts motarbetas, man har inrättade sharia-domstolar som dömer efter islamsk lag. Sympatierna för en värre, hårdare och icke-västlig bejakande islam är betydligt högre där än någonstans i Sverige.  Det är rosengård upphöjt två eller tre gånger ute i "deras" förorter. 

Hårig: Storbritannien har beslutat att dra in medborgarskapet för muslimer som krigar för IS eller på annat sätt sympatiserar med islamistiska grupper, även sådana som är födda och uppväxta i landet.

Vad tycker ni om tilltaget?

Dåligt. Ifall man är medborgare så ska man ha samma rättigheter som alla andra medborgare, det är ju själva konceptet. I så fall ska även vita, kristna britter kunna utvisas på samma grunder. 

Straffa terroristerna på andra sätt!