Forumet - Storfilmer ni tycker är överskattade?

Storfilmer ni tycker är överskattade?

3264 1 60
Catching Fire är bara godkänd för mig och den känns som en tunnrulle som har hyllats av mängden. Visst är den helt okej, dock inte så bra som jag vill att den ska vara. Ettan var dock bra. The Hunger Games en filmserie jag inte bryr mig om vilka som dör och gråter. 

Spana också in:


rhffgc:
Vet inte hur man förklarar, de ses generellt som fantastiska och jag blev inte överväldigad bara? Öh. Förklara varför du inte tycker det?
Inget mer specifikt?
Star Wars - första trilogin var fantastisk. Fanns såklart bitar som var mindre bra såsom att Yoda såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig och dialogerna ibland kändes konstiga. Men jag trollbands ändå. Andra trilogin var inte lika bra men helt klart sevärda och hela Star Wars-grejen hade fångat mig. Senaste filmen kunde ha varit längre men håller bra klass.

Forrest Gump - annorlunda film. Nu var det ett antal år jag såg den senast. Det kändes som att Gump stal mitt hjärta och gjorde att jag älskade karaktären. hanks gjorde en riktigt bra instats i den rollen.

Gladiator - här är jag delad men jag har alltid tyckt om Crowe och tycker att hans insatser i filmerna höjer dem. Visuellt vacker film utöver det.

Lejonkungen - drama och åter drama. Musiken, Simon och Pumba. Jag blev förälskad i filmen som barn. Såg den på nytt för några år sedan och tyckte den var mysig.rhffgc: Gudfadern också, så långsamt tempo. Och det går ju inte att sympatisera med någon karaktär. Ugh.
Håller med även om jag älskar filmerna utöver det vilket känns konstigt.