Forumet - Storlek 35, tack

Storlek 35, tack

933 0 55
Är det inte fler än jag som undrar varför det inte finns skor med mindre storlek än 36 i dom flesta skoaffärerna?

Jag menar, det finns fler än jag som skulle bli överlyckliga om alla började göra skor från 35 och uppåt [smile]

att behöva kolla efter "normala" skor på barnavdelningen är inte kul [n]

Spana också in:

Bianco är affären för små fossingar! De har från storlek 35 och uppåt på de flesta av deras skor. Själv har jag 37, den "minsta" normalstorleken men ibland är de i den storleken från "vanliga" affärer antingen för små eller för stora. Biancos dock, de passar perfekt.
enhimmelskdrog:

okej, du har det värre! om det nu var dej du menade men jag antar det [rolleyes]


Ja, det var mig själv jag menade. Fast jag menade det inte på det sättet.

Fast det är la inte så svårt att hitta skor i din storlek? Har en lite pygme i klassen och hon verkar ju ha skor på sig.
kirgizistan:

Fast det är la inte så svårt att hitta skor i din storlek?


ja men jag har för mej att du bor i gbg, örebro har inget stort utbud direkt. jag köper ju såklart 36 eftersom det aldrig finns 35 men dom är alltid lite för stora, vilket är helt okej i typ sneakers och tygskor men om jag vill köpa klackar eller så så funkar det ju inte för att alla är för stora och det är typ inte kul eftersom man trampar ur dom.
enhimmelskdrog:

Fast 40 har jag för mej att jag brukar se rätt ofta, på typ H&M


kärleksmums:

nä-ä, det är inte sant! om jag inte minns helt fel så har bland annat din sko, H&M, vagabond, jarméus osv storlekar upp till 40-41. (:


H&M har jag tittat på och de hade definitivt inte min storlek. Samt att jag trivs gymnastikskor. Jag tittade senast på Din sko, eller om det var skopunkten och de hade bara gymnastikskor som gick upp till 38.

Och en annan dålig sak är att jag hittade ett par skitsnygga skor inne på Stadium som kostade 400 kronor och var storlek 39. Well då skulle jag ha storlek 41 MEN DÅ KOSTADE HELVETENA 700 [mad][mad]