Forumet - strandsatt på öde ö med personen ovan, burg/dinkompis eller lars ohly?

strandsatt på öde ö med personen ovan, burg/dinkompis eller lars ohly?

2686 0 43

Spana också in:

Lars Ohly vaggade frenetiskt längs den generiska stranden och var alldeles tydligt i upplösningstillstånd. jag betraktade spektaklet en stund från skogsbrynet med blandade känslor, det var ju trots allt min vän. När jag bedömde att han lyckats ta sig inom hörhåll lät jag ett rop ljuda och jag kunde inte undvika att skratta till när Ohly nästan gjorde en bakåtvolt av förskräckelsen som mitt auiditiva intrång orsakade honom, sen sköt han mig.


kook tänkte länge på Lars Ohly den kvällen, det var något visst med hela hans person som ställde något till rätta inom henne, något som ingen av hennes otaliga framgångsrika och sexuellt bevandrade män tidigare lyckats åstadkomma. Ändå hade hon sagt åt honom att gå denna kväll, just precis som han skulle luta sig fram för att kyssa henne. "kommunist..." viskade kook för sig själv "din.. din underbara kommunist..."
lars ohly var trött, riktigt trött. han kunde för sitt liv inte begripa hur han hade tagit sig igenom de senaste veckorna men han misstänkte att faktumet att han rånmördat sin kokainkran och därmed kunnat lägga rabarber på hela kranens lager hade hjälpt.

egentligen visste inte ohly varför han hade dödat honom, han var en ganska trevlig kran, oftast relativt punktlig och var ofta generös med sina erbjudanden, ohly kunde bara inte acceptera att han var så jävla ful.