Forumet - Streck i ett ämne?

Streck i ett ämne?

1255 0 13
Hej mina finaste och mest främliga vänner på internet. Jag har en fråga av godare sort, jag befinner mig i ett uppvaknande till min helvetiska situation i skolan. Jag går på samhällsprogramet i ett genomsnittligt gymnasie och skolkar inte eller utför andra dumheter 'förutom' när det gäller idrotten.

Jopp, det kommer sig så att jag knappt dykit upp på 2 år. Jag stack dit och talade med min nya idrottslärare... inte för att jag direkt träffade på den gamla men ändå och jag citerar: "Om du lyckas gå ut ur detta med ett IG är jag imponerad." Motivationen för att bry mig ett smack om detta flög som min förståelse för systemet och läraren hade jag föredragit att inte se igen :D

Hur som helst, en fågel viskade i mitt öra att jag inte kan få mitt slutbetyg om jag har streck i idrott även om alla andra betyg är finfina... sedan kom en kråka och viskade att man inte kan läsa upp idrott på komvux.

Så vad fan ska man göra för att kämpa för ett IG gör jag bara inte D:

Diskussion: Hur lång tid tar det tills moralen och vanan går i skugga så någon kan ändra på denna galna streckpolicy, alla jag talat med hitils har svarat "Men så är det bara"

Vi pratar inte om svenskarnas julfirande seriöst, inget är skrivet i sten heller för den delen D:

Spana också in:

skitsystem:

du får ett samlat betygsdokument då du inte fått betyg i tillräckligt med poäng för ett slutbetyg och nej det går inte att läsa upp idrott och hälsa a.


Jag har betyg i allt annat, idrott är 100p = jag har G+ i 2400p, det ska gå... jag antog att det var kört så fort det var ett streck och inte IG. Tycker detta system har gott med oförklarade regler D: