Forumet - streetdance på gymnasiet?

streetdance på gymnasiet?

179 0 5
Är det någon som vet om det någonstans i sverige finns en gymnasieskola som har en danslinje där man bara dansar streetdance?
Bara streetdance och ingen jazz eller modern som inte är så värst roligt enligt mig. Jag vill bara satsa på streetdance och lära mig nytt inom det.
Har även hittat en bra streetdance kurs i Göteborg (the voice streetdance school) så jag kanske skulle gå vilken linje som hellst (ok nästan vilken som hellst) i Gbg och istället ta 3 lektioner i veckan på voice-kurserna...

Spana också in:

Mawns:

Vill bara säga att den inställningen INTE är bra. Man kan lära sig mycket från andra sorters danser, precis som man kan lära sig mycket från jazz eller punk även om man själv spelar rock


Jo det vet jag. Att man blir bättre i alla danser vad man än tränar. Har pratat väldigt mycket om det. Men eftersom jag har testat lite av varje så vet jag att streetdance är den allra roligaste samtidigt som den ger mig träning eftersom jag tycket att det är rolig så tar jag ju i mer. Jag har testat jazz och det är inte för mig.