Forumet - stress och svåra bilder

stress och svåra bilder

841 0 26
Hej, jag har haft jätte svårt nu. Har alltid varit stressfaktorn hemma. Mamma ber mig jämt att sätta mig ner och ta det lugnt men det går inte. Jag kan verkligen inte koppla bort och ta det lugnt. Detta är jätte jobbigt speciellt när det går ut över skolan. Jag orkar knappt en vanlig skodag och nu när jag börjar nian måste jag ta tag i detta.

Jag är otroligt känslig och tar åt mig saker som jag vet att jag inte behöver. Jag vill gärna ta större ansvar över saker som jag inte behöver ansvara för och detta med att jag blir lätt irriterad går också ut över folk omkring som jag älskar. Jag har testat allt för att försöka koppla bort detta men det funkar inte. Jag vill bara kunna slappna av en sekund då och då, mår jätte dåligt annars...

Sen får jag även dumma bilder i huvudet. Det kan vara riktigt hemska bilder och när jag vänder det och försöker få en positiv bild blir den positiva bilden negativ. Detta är verkligen inte bra för lite vackra bilder vill jag faktiskt ha kvar!

Är det någon som har liknande problem eller känner igen detta?

Kramar Elin

Spana också in:

Bajwa:

Inte liknande problem men jag tror jag har en lösning.

Kundalini yoga


Antar att det är värt att testa tack! :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Netherlick:

classic case of "woman" xD Skämt åsido är de lixom skolan bara som får dig stressad? när var du lugn senast?


Ojj... det kan jag inte säga, jag sover ju inte bra på nätterna heller "/
Åtta:

No offense, men du är 14 och går i åttan. Vad har du att stressa över?


Är 15 och börjar nian... Det är ju fan då det börjar bli press på en. Sen har jag ju haft detta ett antal år och vet inte vad det är. Hade jag vetat va det va och vetat hur jag skulle fått bort de så skulle jag inte haft det nu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Fejlarn:

Det går väl inte, eller!?


Det är svårt... mest de största grejerna som händer som måste vara planerat, mår verkligen dåligt av det och vill ta saker som de kommer ist!