Forumet - Stressad.

Stressad.

172 0 2
Jag har börjat känna mig stressad. Har många stora drömmar och vill ha bra betyg..jag vill göra allt. Vill bara att allt ska gå fort och att jag vet aldrig vart jag ska börja någonstans. Jag har försökt att planera men det funkar aldrig. Alltid är det nåt som är fel..har börjat må illa och tappat lusten för mat..
Jag vet inte vad jag ska säga för att kunna underlätta det för dig. Just det här med stress kan vara en rätt så komplicerad och svår sak. Det är nog mer att man behöver inse att saker borde få bli som de blir ibland, och att saker kommer kunna lösa sig och bli bra. Det kanske däremot inte är det som man först tänkt sig.
Jag har försökt att få mitt tankesätt till att "Det finns saker som jag inte kan kontrollera. Jag får låta det bli som det blir, men jag kommer att må bra.". För mig så fungerade distraktioner någorlunda, att kolla på film/serier var ett bra alternativ för mig. Men även att springa. För att sänka min stress och ångest så är det allra bästa alternativet för mig att springa. Så det här är väl de tips som jag har, plus att berätta om att du känner såhär för någon. Det är viktigt att äta trots att man kanske inte har aptiten för det.

Well, nu ska jag sova...